Antalya nattbuss planerad

antalya nattbusservice gånger omarrangerade
antalya nattbusservice gånger omarrangerade

Antalya nattbussplaner Omorganiserade; Antalya Metropolitan Municipality, kollektivtrafik på vintern för att förhindra allmänheten har gjort problem. Från och med att applikationen startar på natten 23.00'de fordon som börjar på natten, 60 minuters reseintervall, avgångs- och destinationspunkter kommer att flytta i två riktningar. Fordon kommer att göra sin sista expedition på 03.00.

Metropolitan Municipal Transportation Planning and Rail System Department började tillämpa vintertransporter på nattetid i kollektivtrafik. Borgmästare i Metropolitan Municipality Muhittin Böcek sa, gece För att förhindra att medborgarna blir offer i kollektivtrafik kommer våra nattflyg att fortsätta på vintern. Natttid ger bekvämlighet för medborgarna och erbjuder transport till hela Antalya. Med det beslut som UKOME har tagit kommer 23.00'de fordon som börjar på nattetid under vintern 60 minuters intervall att gå ut. De fordon som avgår och anländer till avgångs- och destinationerna kommer att göra sina sista flygningar till 03.00. ”

FÖRORDNING AV LINJER

Förändringar gjordes i linjerna med nattflygningar enligt passagerartätheten. Inom detta område togs VS18-linjen som tillhandahåller service på Varsak-Sarısu-rutten bort och i stället för 44 km började Varsak-fakultetslinjen VF01 fungera. UKOME utvärderar också medborgarnas krav på en upptagen begäran mellan Lara-fakulteten LF10-linjen som också läggs till nattflygningarna igen. Den kraftigt använda 58.7 kilometer Konyaaltı-Lara-linjen kommer att fortsätta att erbjuda oavbruten transport mellan 08 / 7 som kör 24 / 50.9 mellan KL600 och Bus Station-Airport.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar