Antalya 3. Fasföreningsprojekt startar i fasbanesystemprojekt

antalya stage rail system project börjar fungera vid korsningen
antalya stage rail system project börjar fungera vid korsningen

Antalya 3. Fasföreningsprojekt startar i fasbanesystemprojekt; 3, som kommer att tillhandahålla stora golv för Antalyas transport. Vid korsningskorsningen mellan Dumlupınar Boulevard och Meltem Boulevard börjar skärningskorsningsarbetena inledas i morgon. Inom ramen för studien kommer alternativa rutter att användas för att förhindra att förare får problem med transporten.


Antalya Metropolitan Municipality avdelning för transportplanering och järnvägssystem 3. Inom ramen för Stage Rail System-arbeten startar korsningsarbeten med flera våningar vid korsningen Dumlupınar Boulevard och Meltem Boulevard. 20 Den nya förordningen har gjorts för att förhindra att förarna får problem i transporten på grund av arbetena som kommer att påbörjas på onsdag.

ALTERNATIVA ROUTER SKAPA

Trafikflödet på Dumlupınar Boulevard kommer att tillhandahållas som envägs via sidovägar. Från Antalyaspor-korsningen till Akdeniz University University of Medicine; Dumlupinar Boulevard med den östra sidan av klöverkorsningen Iller Bank i södra riktningen av Medelhavsuniversitetets fakultet för medicin kommer att kunna återvända.

Myndigheterna varnade medborgarna att överväga skyltarna för att säkerställa att medborgaren inte är ett offer och att trafikflödet upprätthålls.

scenkorsningskorsningsprojektet startar
scenkorsningskorsningsprojektet startar

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar