Om Ankara höghastighets tågunderhållscenter

Om Ankara höghastighets tågunderhållscenter
Om Ankara höghastighets tågunderhållscenter

En av Europas största studio Sincan Höghastighetståg Underhåll Depot, som ligger i Turkiets huvudstad Ankara YHT är en underhållsjärnvägsdepå som används för höghastighetståg. Sincan ligger i grannskapet Etiler är Turkiets näst största underhållsjärnvägsdepå 50 tusen kvadratmeter med 300 tusen kvadratmeter utrymme inomhus. Anläggningen har totalt 40 tekniker, varav 350 är ingenjörer.

Byggandet av lagret började på den gamla Etimesgut sockerfabriken i slutet av 2013 och slutfördes den februari 2016 och startade verksamheten i 2017. Lageret har en höghastighetstågunderhållsanläggning med en höghastighetsutbildningsanläggning för anställda. En stor svängring mot öster täcker tankens omkrets. Bredvid depot ligger Eryaman High Speed ​​Train Station.

50 stycken YHT-underhåll

Alla byggnader och anläggningar inom YHT-underhållskomplexet, som kan tillhandahålla service och tungt underhållstjänster till 50 höghastighetstågsatser, har utformats på grundval av miljömedvetenhet som i de europeiska länder där YHT drivs. Total 19 s High Speed ​​tågsätt i Turkiet flotta.

Medan Etimesgut High Speed ​​Train Maintenance Center tillhandahåller rutinmässigt underhåll för tåg, i händelse av problem eller problem, kan tungt underhåll göras. På vägen tillbaka från tåget kan utbildarna se störningarna på en skärm och överföra dessa störningar till tekniker eller ingenjörer som är i mitten när de reser mot underhållscentret.

Underhållskomplexet, där alla byggnader, anläggningar och kontor byggs i enlighet med funktionshindrade anställdas tillgänglighet, har totalt 40 järnvägslinjer bredvid underhålls- och parkeringsvägarna. Etimesgut High Speed ​​Train Maintenance Center utförs av tekniker och ingenjörer som är experter på området underhåll av tåg som lämnar 50 miljoner kilometer väg kvar.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar