Adana Metro Map Biljettpriser och rutter

Adana Metro Map
Adana Metro Map

Adana Metro Map Biljettpriser och rutter: Ett lager som inkluderar den centrala administrationens byggnad, underhållsverkstad och andra hjälpbyggnader och anläggningar som täcker ett område av 150 tunnland, 3.521 km Öppen-nära tunnel, 5.332 km Viaduct, 1.550 km Retaining Splitting, 0.964 km 2.559 km är en kombination av behållet fyllning och 13.926 km nivåövergångsstrukturer.

Rutten startar från lagerplatsen väster om Mental Health Hospital, når till Anatolian High School efter Turgut Özal Boulevard och svänger sedan söderut till Alpaslan Türkeş Boulevard, passerar D400 motorvägen väster om Seyhan kommunbyggnad och når söder om Adana, Kocavezir İş Väst om centrum följer den tidigare Hürriyet polisstationen rutten för den tidigare militära grenen och når Seyhan-floden. Efter att ha korsat floden norr om Regulator Bridge, svänger den norrut igen och slutar på toppen av D400-motorvägen och slutar vid Yüreğir busstation.

Karta över Adana Metro

Dessutom är 9 undergångar planerade och utformade för att säkerställa att fotgängare passerar i de regioner där rutten är plan.

Adana Metro System inkluderar helt luftkonditionerade 36 fordon, strömförsörjning och distributionssystem, Overhead Line System, Scada System, Toll Collection System, Signalization and Security System, Kommunikations- och meddelandesystem och en fullt utrustad verkstad för 78 Vehicle. Fordonets högsta hastighet är 80 km per timme, passagerarkapacitet 311 personer, längd 27 meter bredd, 2,65 m och vikt 41 ton. Var och en av de tre fordonen består av en enda 12-sträng. En tågs passagerares kapacitet är 933 person. Envägs passagerartrafik är 21.600 per timme. Mellanstationer mellan stationerna är cirka 1000 meter, restid mellan 1-stationen och 13-stationen, inklusive väntetider på stationerna. När den andra etappen av 21 kilometer (mellan Akincilar Station och Cukurova University) är klar kommer 9,3-passagerare att ha en daglig bärkapacitet på den totala 20,3 km-linjen.

Signal- och linjeskydd i linjen Rail System är 100%. Fordon kommer att arbeta med den elektriska energin som de kommer att få från overhead line-systemet. Med andra ord kommer de inte att skapa luftföroreningar. Nödvändiga åtgärder har vidtagits mot bullerförorening. Alla fordonets rörelser övervakas och övervakas av fordonskontrollcentralen.

Med introduktionen av Adana Rail Transport System;
• Fordonstrafiken kommer att slappna av och luftföroreningar från fordon kommer att minskas.
• Våra människor kommer att återfå den tid som förlorats i trafiken och förlusten av tid i trafik till jobbet, skolan kommer att förhindras.
• Våra människor kommer att känna sig säkrare och kommer att resa i komfort och förtroende för linjen och fordonsystemet som är förberett med den senaste tekniken och moderna tekniker.
• förbereder sig för att bli Turkiets största metropol sparar vår vackra stad exploderar med tunnelbana och Adana kommer att utvecklas, växa, kommer otillräckliga vägar och gator slappna inför snabbt ökande befolkning.
• I stället för den olja som vi tillhandahåller genom att betala stora mängder pengar från utsidan, arbetar systemet mest med den el som genereras av våra egna resurser, vilket minskar vårt lands beroende av utländska länder och bidrar till vår nationella ekonomi.
• Med hjälp av stadstrafik minskar trafikolyckor som leder till materiella och moraliska förluster och belastningen som orsakas av trafikens täthet minskas.

Adana tunnelbanestationer

 1. HOSPITALSTATION
 2. ANADOLU HIGH SCHOOL STATION
 3. NURSING STATION
 4. BLUE BULVAR STATION
 5. DORMITORY STATION
 6. YEŞİLYURT STATION
 7. FATİH STATION
 8. VILLAGE STATION
 9. İstiklal Station
 10. KOCAVEZIR STATION
 11. HÜRRİYET STATION
 12. REPUBLIKEN STATION
 13. AKINCILAR STATION

Adana tunnelbanegångsgångar

Fotgängarövervakningar övervakas från systembyggnaden med 24-klockklockor för säkerhet för våra människor.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Var den första att kommentera

Yorumlar