Vad är antalet aktiva fordon i EGO-bussflottan?

Vad är antalet aktiva fordon i EGO-bussflottan?
Vad är antalet aktiva fordon i EGO-bussflottan?

I 2012, med lag nr 6360, utvidgades gränserna för det angränsande området och antalet distrikt inom det angränsande området ökade från 16 till 25. Även om befolkningen i Ankara ökade med 2013 mellan 2018-9 år, minskade EGO-bussflottan med 20%.

Det senaste bussinköpet till EGO: s generaldirektorat för Ankara Metropolitan Municipality gjordes i 2013. Därför har bussens medelålder ökat till 10.5. Detta orsakar att fordonen fungerar oftare och ökar underhålls- och reparationskostnaderna.

På grund av det otillräckliga antalet bussar kan kraven från kollektivtrafiken för medborgarna som bor här med ökningen av nya bosättningar inte uppfyllas i den utsträckning som begärs.

2019 Från året är antalet aktiva fordon 1540. Detta nummer inkluderar 97 1999 modell Solo och Bellows bussar. På grund av dessa bussers ekonomiska liv bryter tjänsten ständigt. Dessa fel orsakar att serviceprogrammet avbryts under dagen. Vissa fordon används inte alls.

Inom ramen för dessa uppgifter om status för den nuvarande bussflottan är det tyvärr inte möjligt att öppna nya linjer eller öka servicen på rutter med hög passagerartäthet. Denna situation gör att medborgarna blir offer.

Generaldirektoratet för EGO genomför Line Optimization-studier i hela Ankara för att säkerställa en effektiv och effektiv användning av sina befintliga bussar. För detta ändamål har ett team bildats inom organisationen. Detta team kommer först att ta itu med de problematiska linjerna och producera lösningar så snart som möjligt.

Utöver detta, genom att närma oss Başkent Ankaras transport- och trafikproblem med ett medvetet offentligt perspektiv och modern transportpolitik och tekniker, är det viktigt att säkerställa att rätt, rättvis och balanserad transportbeslut är fri från politiska syftar till att möta sina krav på det mest rationella sättet med miljövänliga, moderna, ekonomiska och billiga kollektivtrafiksystem.

antal aktiva fordon på egoens generaldirektorat
antal aktiva fordon på egoens generaldirektorat

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar