TÜVASAŞ rekryterar 12-ingenjörer till National Train Project!

tuvas rekryterar personal till det nationella tågprojektet
tuvas rekryterar personal till det nationella tågprojektet

TÜVASAŞ meddelade att de kommer att rekrytera totalt 12 ingenjörspersonal till det nationella tågprojektet. Nationellt tågprojekt, kandidater inom maskinteknik, elektricitet, industri, metallurgi, programvara och datateknik, KPSS- och YDS'den-kandidater kommer att utvärderas minst 70.

TÜVASAŞ PERSONAL KÖP ANVÄNDNINGSVILLKOR

- Genomföra de allmänna villkoren som anges i artikel 399 i dekretlagen numrerade 7,

Maskinteknik (kod: 4639), Elektroteknik (kod: 4611) för fakulteter eller högskolor vars likvärdighet godkänns av rådet för högre utbildning från och med ansökningsdatum,

-Industrial engineering (kod: 4703), Metallurgical-Material Engineering (kod: 4691), Software Engineering (kod: 4533), Datateknik (kod: 4531)

-För att få minst 2018 (sjuttio) poäng från KPSS P3 poängtyp som ett resultat av examen för offentligt personalval för 70 år,

- Från och med det senaste ansökningsdatum, under det senaste 5-året, examinerade YDS och E-YDS minst C-nivå på engelska bevis för att ha ett dokument eller av Center for Assessment, Selection and Placement (ÖSYM) när det gäller språkkunskaper som accepterade en annan internationellt erkänd och ha motsvarande poäng på tentamen.

NÄR MISSAR EXAMENSANSÖKNINGEN SOANA?

Examensansökningar kommer att börja dagen efter publiceringen av tentamen i officiella tidningen och 22.11.2019 Datumet upphör vid arbetstidens slut (17.00).

HUR DU ANVÄNDER PERSONALKÖP?

Kandidater som vill gå till tentamen,

a) Den ursprungliga certifierade kopian av examensbeviset eller examensbeviset eller utskriften av e-förvaltningen med streckkoden för examencertifikatet (original eller certifierad kopia av examensbeviset för dem som har avslutat sin utbildning utomlands),

b) Datorutskrift av KPSS resultatdokument,

c) Dokument som visar nivån på främmande språk,

d) Curriculum vitae,

e) 3-passfoton (taget under de senaste tre månaderna).

f) Ansökningsblankett (med foto och underskrift) dokument "Turkey Wagon Industries Inc. Generaldirektoratet om nationell suveränitet Caddesi No: 131 Adapazari / Sakarya / Turkey "eller från vårt företag från Internetadress (kommer http: //www.tuvasas.gov.t) de kommer att ge" Application Form ", som måste fylla ut helt och på rätt sätt.

Utskriften av ansökningsformuläret som undertecknats av den sökande och de övriga dokument som krävs för ansökan måste skickas till ovannämnda adress personligen eller per post till slutet av 22.11.2019 arbetstid (17.00).

Ansökningar som lämnas in till generaldirektoratets register efter tidsfristen, ansökningar som inte har lämnats in till generaldirektoratet inom förfallodagen på grund av förseningar i posten och andra skäl kommer inte att behandlas.

Dokumenten måste överlämnas till TÜVASAŞ generaldirektorat inom den angivna tidsfristen. Dessa dokument kan godkännas av personalavdelningen vid generaldirektoratet, under förutsättning att originalhandlingarna lämnas in.

För detaljerad information om TÜVASAŞ ansökan om rekrytering av tågprojekt KLICKA HÄR...

Aktuella järnvägsanbud

Poäng 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar