Sümela Teleferik-projekt som ska genomföras

Sumela linbilsprojekt kommer till liv
Sumela linbilsprojekt kommer till liv

Turismutvärdering och 2020-planeringsmöte hölls i Trabzon.

İsmail Ustaoğlu, guvernör i Trabzon, Murat Zorluoğlu, borgmästare i TTSO, Suat Hacısalihoğlu, provinsdirektör för kultur och turism, Ali Ayvazoğlu, generalsekreterare för East Black Sea Development Agency, Honor Adıyaman och turistrepresentanter deltog i mötet. Under mötet där Trabzon och regional turism utvärderades och 2020-planering gjordes gjorde provinsiella kultur- och turistdirektör Ali Ayvazoğlu och DOKA Expert Fikri Akkaya en presentation.

Talare vid mötet gav borgmästare i Trabzon Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu, medan han gjorde slående utvärderingar, information till deltagarna om arbetet. Zor Regionalt perspektiv är mycket viktigt inom turismen. Vi borde se på turismen inte bara som Trabzon utan som en region. Vi borde lämna de onda konflikterna mellan provinserna åt sidan och stödja varandra och odla kakan. Vi ser att turismen måste hanteras både på provinsiell och regional nivå och vi fokuserar på detta. Som Trabzon Metropolitan Municipality är vi mycket intresserade av turism. Vi ändrade namnet på vår avdelning till institutionen för kultur och turism. Vi har också skapat ett oberoende direktorat för turistbransch. ”

SÜMELA VIL HJÄLPAS

Zorluoğlu, som talade om Sumela-klostret, sa: ”Jag hoppas att maj 2020 kommer att återställas helt och hela öppnas för besökare. Det finns ett kabelbilsprojekt som vi lägger stor vikt vid. Vi granskade projektet. Vi har gjort några speciella detaljer vid specifikationen. Förhoppningsvis kommer vi att tjäna till att göra Altındere Valley till en riktig turismdestination med våra två linbanebilar i Sumela. Vi kommer att anbuda för Sümela ropeway-projekt inom den kommande korta perioden

BOZTEPE kommer att ha en ny identitet

Borgmästare Zorluoğlu sade, i jag hoppas att Hagia Sophia-moskén kommer att färdigställas och öppnas för besökare i maj 2020. Gülcemal är ett viktigt projekt. Vi har fortfarande att göra med befästningarna framför dig. Gülcemal 1 i 2020 nu vill vi återuppliva och implementera snabbt. Vi utformar som en viktig destination för besökare till Trabzon att tillbringa tid i stadens centrum. Strandarrangemanget är viktigt igen. Vi kommer att ingripa i Boztepe med ett nytt projekt. Jag hoppas att Boztepe kommer att ha en helt annan identitet. Vi bryr oss om belysning. Arbetet med att belysa väggarna pågår för närvarande. Vi upplyser Uzunsokak och Kunduracılar Street. Vi gjorde anbudet för rehabilitering av byggnaderna på alla sidor om torget. ”

UTBJUDANDE STAD KAN INTE UTVECKLA

Lu Vi lägger stor vikt vid kulturella och konstnärliga aktiviteter. Vi stöder festivaler. 2020, särskilt under turistsäsongen, vill vi organisera Trabzon-evenemangsguiden varje månad och leverera den till våra turister och medborgare. Vi tror att tråkiga städer inte kan utvecklas när det gäller turism. Kultur- och turistminister Trabzon 3. få staden ”sa han. Vi arbetar med det. Klagomål går till ministerier av turister. Just nu måste vi träffa parterna och bestämma vilken typ av granskningsprogram vi ska göra för de företag som tillhandahåller tjänster till turister i 2020. ”

AYVAZOĞLU INFORMATION

Provinsaldirektör för kultur och turism Ali Ayvazoğlu 2019 i Trabzon under den första 10 månaden 339 miljoner 248 tusen dollar i turistinkomster, sade han. Ayvazoğlu, som utvärderade året för 2019, sa: ”Det finns 597-anläggningar i Trabzon under namnet turistföretag och investeringscertifikat, kommuncertifikat och Uzungöl turistregionanläggningar och de tjänar med 35 tusen 636 bäddskapacitet. I 2019 besöktes turistinformation av 9 tusen 389 turister inklusive inhemska 20 tusen 465 och utländska 29 tusen 584. Dessutom är antalet passagerare som anländer till de offentliga flygplatserna under de första sex månaderna av 2019 1 miljoner 490 tusen 882 i inhemska linjer och 201 tusen 410 personer i internationella linjer, totalt 1 miljoner 692 tusen 286 personer dış.

Karta över Turkiet Cableway

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar