KARDEMİR Produktion av inhemska och nationella tåghjulsserier startade

Kardemir inledde serieproduktion av inhemska och nationella järnvägshjul
Kardemir inledde serieproduktion av inhemska och nationella järnvägshjul

KARDEMİR Påbörjade produktion av inhemska och nationella tåghjul; Kardemir påbörjade massproduktion och överföring av inhemska och nationella BA318 järnväg godståg. Tåghjul av typen BA004 fortsätter att arbeta i produktion. Således Turkiet, Kardemir med 16 producerar järnvägshjul i världen. var producentlandet.

Turkiet, med en mycket kort tid i Kina och en av järnvägens Kardemir import från Ryssland för att möta lokala och nationella en halva priset. Dessutom förväntas Kardemirs produktionsplanering producera 2 tusen tåghjul per år och exportera 200 tusen hjul under kommande 150 år. Med tiden kommer alla typer av rälsystemhjul att produceras som lokala och nationella varumärken upp till High Speed ​​Train-hjul och lokala hjul kommer att användas i vårt land.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar