Mersin, järnväg och flygplats för att växla upp

Mersin järnväg och flygplats
Mersin järnväg och flygplats

Mersin, järnväg och flygplats för att växla upp; Borgmästare i Toroslar Atsız Afşın Yılmaz, som också är ordförande för infrastrukturtjänstförbundet i Mersin och dess omgivningar, sa att de var mycket nöjda med att se de investeringar som Mersin har väntat på i flera år i 2020-årsprogrammet som publicerades i officiella tidningen.

2020 Års presidentprogram program makroekonomisk och sektorspolitik, och uppgav att genomförandet av genomförandet av dessa Yilmaz Yilmaz, programåtgärder i Cukurova flygplats, Yenice Logistics Center och hamnförbindelsen för järnvägslinjen fungerar, sade han.

Mersin, järnväg och flygplats för att växla upp

11. Çukurova Airport, som också ingår i utvecklingsplanen, tillkännagavs att slutföras och anslutningen till huvudnätverket kommer att säkerställas. Borgmästare Yılmaz påminde om att ukur Çukurova Airport kommer att vara klar för att adressera Mellanöstern och Afrika coğraf i 2020-programmet för ordförandeskapet. Följaktligen uppgav Toroslar borgmästare Atsız Afşın Yılmaz att 65 fysisk förverkligningsnivå kommer att nås i de pågående infrastrukturarbetena på Çukurova Airport och överbyggnadsanläggningar kommer att anbudas inom ramen för offentlig-privat samarbete (PPP). betonade att det kommer att ge ett viktigt bidrag. Mersin, efter Istanbul, Turkiets största handels Även om staden; aktiva sektorer; industri, logistik, jordbruksmat och turism inom området för den förtjänta accelerationen av överföringen av presidenten Yilmaz, underströk att flygplatsen kommer att genomföras hävstångseffekt på andra understrukna investeringar.

Borgmästare Yilmaz, också Adana-Mersin 3. och 4. Järnvägslinjekonstruktion och Cukurova flygplatsanslutningsprojekt meddelade att byggarbetet kommer att påbörjas. På detta sätt kommer järnvägslinjen Konya-Karaman-Nigde-Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep genom att slutföra tillverkningsindustrinsektorerna i hamnarna Adana, Mersin och Iskenderun vara lättare att uttrycka att presidenten Yilmaz, prioriterade sektorer för att fokusera på den befintliga och pågående konstruktionen av logistikcentra för att höja Mersins standarder (Yenice) Logistics Center öppnas för affärer, sade han.

Med uttryck för sin tillfredsställelse med att investeringarna som Mersin har väntat i flera år kommer att realiseras i 2020, tillade borgmästare Yılmaz att de kommer att arbeta tillsammans på uppdrag av stadens utveckling.

Aktuella järnvägsanbud

Poäng 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar