IETT 2020 med hög kapacitet får 50 Metrobus-verktyg

jag vill köpa metrobuss med hög kapacitet
jag vill köpa metrobuss med hög kapacitet

IMM-rådet godkände 2-årsbudgeten för generaldirektoratet för IETT på 980 miljarder 2020 miljoner TL. IETT General Manager Hamdi Alper Kolukısa sa att de kommer att köpa 2020 metrobusfordon med hög kapacitet i 50 och de kommer att förnya alla metrobusfordon om några år.

İETT General Manager Hamdi Alper Kolukısa, som presenterade İETTs 2020-årsinvestering och budget och 2020-prestationsprogram för IMM-församlingen, har också gjort det bästa för att övervaka och samordna İETTs kollektivtrafik sa att han försökte göra.

Kolukısa uppgav att de syftar till att göra kollektivtrafiken mer attraktiv och underlätta stadslivet med service av hög kvalitet, säger İETTs 811-linje, 13-fack 141-stopp, låg våning, lämplig för funktionshindrade 3-fack 70-buss.

METROBUS KAPACITET FÖR ATT ÖKA 30 PROCENT MED NYA FORDON

52 kilometer, 44 stationer 601 Metrobus linje 7 dag 24 fordon som uttrycker att de tjänar timmar Kolukısa, 7 tusen 200 tusen gånger om dagen genom att transportera 1 miljoner passagerare påpekade att de bär. Kolukısa sa, iz Vi kommer att köpa bälgbussen som kommer att ge 30 kapacitetsökning för Metrobus-linjen. På 2020 kommer vi att köpa 50 nya tunnelbilar. ”

IETT'S 2020 BUDGET 2 BILLION 980 MILLION TL

Hamdi Alper Kolukısa förklarade att 2020-kostnadsbudgeten för IETT är 2 miljarder 980 miljoner TL och inkomstbudgeten är 2 miljarder 930 miljoner TL. uttryckte sina mål.

Med betoning på att de planerar 2020-budgeten i linje med det strategiska målet 7, underströk Kolukısa att deras första mål är att stärka den finansiella strukturen och utveckla nya resurser. Kolukısa uppgav att de vill tillhandahålla full integration i transporter genom att inrätta ett integrerat ledningssystem för kollektivtrafik och sa:

”Vi kommer nu att främja säker körning med blackbox-systemet på 895 IETT-bussen med 48 rådata, 34 larmsystem. Vi kommer att göra det lättare att identifiera förebyggande underhållskrav. Samtidigt ökar vi servicenivån genom att skapa ett rapportkort för bilförare och operatör. Med Customer Contact Center utför vi hantering av passagerarapplikationer, hantering av sociala mediekonton och spårning av hittade varor. I 2019 ökade antalet resor med 8 procent, medan 5 med referens minskade med procent. ”

Kolukısa påpekade att antalet flygningar av IETT, som uppfyller kraven på linjen, ökade kundnöjdhetsgraden och sparar personalkostnader, sa: Med denna modell har 8 kundtillfredsställelse ökat. Dessutom kommer 1794-månadsunderhållet för 12-fordonet i vår IETT-flottan att starta från och med januari 2020. ”

Kolukısa uppgav att de har börjat genomföra projektet Transportation Academy genom att samla utbildningsenheterna under ett tak och fortsatte enligt följande:

”Från och med idag har vi 10 kvalitetsstyrningscertifiering registrerade av oberoende institutioner. Med olycksanalyssystemet fortsätter vi att vidta förebyggande åtgärder för att förhindra eventuella olyckor genom att undersöka alla faktorer som orsakar olyckan med rotorsakanalys. Efter träningsprocessen kommer IETT-bussar också att fungera som kvinnliga förare. Jag vill tacka Ekrem İmamoğlu, presidenten för IMM, och alla medlemmar i IMM-församlingen för deras vision och stöd till IETT. ”

Efter de tal som hölls för partigrupper och individer, godkändes IETTs 2020-årsbudget med enhällig omröstning med 235-godkännande.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar