International Award till Eurasia Tunnel och Yavuz Sultan Selim Bridge

internationell prisframgång i jätteprojekt
internationell prisframgång i jätteprojekt

Internationell framgång i jätteprojekt; Transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan, som visas som en av världens mest framgångsrika byggprojekt från konstruktionsstadiet med Eurasia Tunnel många prima hittills och Turkiets landmärken från ett bli Yavuz Sultan Selim Bridge, International Road Federation (IRF) som tar priset hon rapporterade.

Minister Turhan sade att International Road Federation, som inrättades för att främja och stödja utvecklingen av vägnätverk runt om i världen, tillkännager Başarı Global Achievement Awards som hon organiseras varje år utöver de utmärkta och innovativa projekten som möjliggör utveckling av infrastrukturteknologier samt framgångsrika namn som arbetar inom detta område.

Turhan sade att federationen, som samarbetar med alla parter som är intresserade av vägpolitiken över hela världen och uppmuntrar utvecklingen av vägnät, årligen tilldelar innovativa projekt inom vägindustrin som leder till den sociala och ekonomiska utvecklingen i världen och föredömliga människor. för mer än ett projekt.

Belöningsfrämjande verktyg

Turhan betonade att dessa utmärkelser är ett viktigt verktyg för erkännande av tekniska innovationer och utveckling inom vägbyggnad över hela världen, sa Turhan:

"Världens mest framgångsrika tekniska projekt av Eurasien tunneln med fram till idag, från designstadiet vi har många prima och på kort tid blivit en av Turkiets landmärken Yavuz Sultan Selim Bridge, tog emot priset från International Road Federation. Eurasia-tunneln, som anses vara en stor framgång, inte bara med sina tekniska funktioner utan också med sin flerskiktade och sunda finansieringsstruktur, tilldelades Global Achievement Award inom området "Project Finance and Economy" av federationen. ”

Vinnarna av utmärkelsen, publicerade i World Highway magazine och IRF GRAA Winning Projects Book-projektöversikten tillhandahålls genom erkännandet av det världsomspännande uttrycket, Turhan, utmärkelsen hölls i går (20 november) som hölls i Las Vegas galakväll.

Turhan, konferensen som hölls i detta sammanhang, trafiksäkerhet, avgiftssystem, smart transport, trafikledning, gjorde presentationer i många frågor, tillade han.

”Vi är nöjda med det internationella priset”

Turkiets jätteprojekt Yavuz Sultan Selim Bridge med Eurasia Tunnel Turhan sa att de var nöjda på grund av den stora internationella utmärkelsen vinna, alla utmärkelser Förutom att ge den avkända en oändlig ära, sade turkiska ingenjörer som ger dig möjlighet att skapa nya projekt.

Minister Turhan uttalade att Yavuz Sultan Selim Bridge, som är en av de få broarna i världen med sina estetiska och tekniska särdrag, kallas kö för första bron, och denna definition stärks med de utmärkelser som ges.

Turhan sade att Yavuz Sultan Selim, den tredje bron i Bosphorus, är en av de längsta spaningsbroarna som bär järnvägssystemet på 1408 meter. "påminnas om att det har världsrekord.

Turhan "beundrade över hela världen Yavuz Sultan Selim Bridge, hängbron i Turkiet igen placeras i förgrunden för internationella landmärke." Han sa.

Eurasia Tunnel är en av pionjärerna i Turkiet den offentliga och privata sektorn samarbete modellprojekt xnumx'nc award Turhan att den information som erhållits från International Road Federation, tunnelmiljön och tillade att det sociala livet, bidrag så registreras.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar