Ekrem İmamoğlu'nu Emotionell Minibus!

Ekrem imamoglu rörde minibuss
Ekrem imamoglu rörde minibuss

Minibus som vidrör Ekrem İmamoğlu !; Zeytinburnu-Bakirkoy minibusslinje, Mehmet Sirin Cicek, kvinnors mord, övergrepp mot barn, miljöförstöring, djurrättigheter i många olika frågor som utarbetats av hans egna händer, brödpasta. När en av passagerarna transporterade ärendet omedvetet om Çiçek till Europeiska unionen, blev den enskilda handlingen av den extraordinära föraren mass bland hans kollegor. I en intervju som han gav pressen uttryckte Çiçek sin önskan att träffa presidenten för IMM, Ekrem İmamoğlu.

Minibuss föraren, som försvann smärta centra i Bezirhane by på ca 2 år sedan och har väntat på hela Turkiet håller andan; hon var dock imponerad av den tragiska händelsen som hände med Leyla Aydemir, 4, som hade fått dåliga nyheter. Cicek kom till slutsatsen att något borde göras, beslutade att skapa medvetenhet i den professionella miljön. blommor; Han skrev ut sina slagord och informationsartiklar om övergrepp mot barn, mord på kvinnor, djurens rättigheter och miljö i tryckpressen och satte dem på tallriket 34 M 1143. När blomman, klistermärken och klistermärken på fordonet multiplicerade nådde den sitt mål. En passagerare av Çiçek, medveten om den ovanliga föraren, förde ämnet till projektet Düşün Think Civil ”från Europeiska unionen (EU) med sina fotografier.

Övertygade sina vänner

På det här sättet, för att locka uppmärksamhet från EU Cicek, sökte man inte stöd från kontot här. Ta emot en begäran från EU, mis Vill du förstora detta projekt Çiçek, Çiçek accepterade detta erbjudande utan att tänka. 25-kollega, som arbetade med Çiçek på samma linje, imponerades av sina vänner och började utrusta sina fordon med sociala klistermärken. Cicek nöjde sig inte med detta, för att leverera mat till gatodjur, försökte 1 TL'ye vatten i hans fordon att sälja. På detta sätt började Çiçek spendera ungefär 2000 TL per månad för herrelösa hundar och katter. På detta sätt väckte media också blommans intresse, i en ny intervju, ett av de största målen för Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlu sa att mötet.

IMAMOGLU ser ut i himlen som ser ut på golvet!

Çiçek hittade İmamoğlu bokstavligen på himlen och letade efter det på marken. İmamoğlu kom till 1453 Social Facility som tillhörde IMM i Zeytinburnu Çırpıcı i går kväll. İmamoğlu höll det avslutande talet för “Workshop on the Strategic Plan Specialization Commissions”. Cicek lyckades nå Imamoglu, som lämnade anläggningen för en annan händelse, och presenterade sig själv och bjöd in IMM-presidenten att se sin bil vid busshållplatsen bredvid de sociala anläggningarna. Imamoglu Ciceks begäran bryts inte, skåpbilen var mycket imponerad av landskapet. Emamoglu uttryckte sina känslor med orden, güzel Detta är något som vårt vackra hjärta ”och sa: Çiçek president, jag har fått stöd från EU. Tack. EU har gett mig 30 tusen TL-stöd, så att jag kan göra detta till andra bilar. Cicek, Imamoglu, "Tar du ett exempel på frågan," frågan, "Jag fick stöd, jag började göra andra bilar nu. Jag ska göra alla bilar från dessa "klistermärken" om du stöder dem.

IMAMOGLU: “SUCCESSFUL BUSINESS BAŞ

Imamoğlu sa att han var mycket imponerad av vad han såg och sa: ”Mehmet Şirin är en vän till oss, vår minibussvän på Zeytinburnu-Bakırköy-linjen. Fullt utrustade hela hans skåpbil med social känslighet. Från barns rättigheter till kvinnors rättigheter, till djurrättigheter ... Så miljökänslighet ılığı Allt är här. Samt ha kommunikation med välgörenhetsorganisationer. Många poäng har faktiskt noterats här nere. Jag tror att alla medborgare som lämnar detta fordon lämnar information. Han gjorde ett fantastiskt jobb. Alla minibussvänner i EU har gjort ansträngningar att bidra med att få stöd. Jag blev väldigt imponerad. Detta är ett litet exempel på att varje person kan erbjuda en mycket hög servicenivå när han oroar sig för staden där han bor. Med andra ord, i en liten skåpbil är det inte bara ett av de bästa exemplen på ansträngningen att informera, utan att transportera hundratals människor som kunder och ladda ner dem. Jag är hedrad över att jag har en så vacker landsmann. Jag är stolt. Jag svär till din hjärthälsa. Du är en bra man, jag tackar dig. I en stad där alla gör affärer med denna känslighet, oavsett vilket jobb de gör, händer ingenting utom lycka och fred. Allt är så vackert. Jag är mycket nöjd med min bror Mehmet Sirin. Kärlek till din familj. ”

BLOMST: IZ Du bröt mig inte; TACK ”
IMAMOGLU: “VAD SÄGAR DU? GODE KRAFT!

Cicek uttryckte sin nöjdhet med Imamoglu besök och sa, im tack för att du kom hit tills du bryter mig .. Efter detta svar sa Imamoglu till Cicek: ”Vad menar du? Bra att du drev oss. Medan han gör alla dessa fördelar, köper han mat till hundar genom att sälja vatten. Jag ska berätta det för dig. Han säljer £ 1 i sin bil och köper mat. Det ger detta igen till gatodjuren och levererar det till de människor i nöd. Jag är glad att vi har så bra medborgare. Vi har samlat över Istanbul i Turkiet. Vi vill ha ett trevligt liv med samvetsgranna, vackra människor ..

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar