5 buss för Kocaseyit flygplats

Kocaseyit flygbuss
Kocaseyit flygbuss

Edremit Kocaseyit flygplatspassagerare för att nå flygplatsens svårigheter, beordrar Balikesir Metropolitan borgmästare Yucel Yilmaz att avsluta. BTT A.Ş. 5 nya fordon köptes. Balıkesir centrum, Altınova och Altınoluk'tan från och med nästa onsdag.

Balıkesir Public Transportation Corporation (BTT) har lagt till en ny buss till sin flotta av 5-fordon. Efter bönläsningen och bandklippningen vid ceremonin i Balıkesir intercity bussterminal, Balıkesir Metropolitan borgmästare Yücel Yılmaz, ordförande för chaufförens förare Rıza Tekin, BTT A.Ş. General Manager Atınç Akıncı, provinsiella Mufti Ramazan Topcan och institutionens tjänstemän hittade bussen. Dilek Arslan, den enda kvinnoföraren av Balıkesir kollektivtrafik, var också bakom rattet och åtföljde presidenterna. För att genomföra regelbundna passageraröverföringar från Balıkesir till Edremit Kocaseyit flygplats och för att förhindra att medborgarna blir offer, köptes nya bussar av BTT med instruktion av Balıkesir borgmästare Yücel Yılmaz.

För BTT A.Şs bekvämlighet och säkerhet återförs fordonen från Balıkesir till Edremit Kocaseyit flygplats på samma sätt; Den kommer att påbörja trafiken från Altinova till Edremit Kocaseyit flygplats och från Altinoluk till Edremit Kocaseyit flygplats nästa onsdag (06.11.2019).

”GUD GÖR INTE EN OCIDENT A

Balıkesir Metropolitan Municipality borgmästare Yücel Yılmaz förklarade att de agerade med oro för nasıl hur vi kan tillhandahålla den bästa servicen “” Balıkesir förare, Balıkesir kollektivtrafik A.Ş. och som ett resultat av våra möten med Transportdepartementet, som utför all denna tjänst, kom behovet av sådan tjänst fram. Vi strävar också efter att göra denna tjänst utförd av företaget som ägs av Metropolitan Municipality of Balikesir BTT. Olycksfria medborgare är mer fredliga, säkra och i full överensstämmelse med tidsgränserna för att nå den plats där de vill nå ett nytt sätt att komma i tjänst, bli bättre. ”Han sa.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar