24 Tünektepe kabelbilslärare gratis i november

november tunektepe linbana lärare gratis
november tunektepe linbana lärare gratis

Borgmästare i Antalya Metropolitan Municipality Muhittin Böcek, och glömmer inte lärarna som arbetade i Antalya, 24 November Lärarnas dag som en gåva på denna meningsfulla dag Tünektepe Teleferik-flygning gratis.

Tünektepe linbana och sociala anläggningen, som betjänar tiotusentals lokala och utländska människor varje år, öppnar sina dörrar för lärare gratis på lärarnas november. Alla lärare som skickar in sitt lärar-ID-kort kommer att vara berättigade till gratis användning av linbanan mellan 24 och 24 timmar på söndagen.

24 NOVEMBER GESTURE

Borgmästare i Metropolitan Municipality Muhittin Böcek, 24 November Lärarnas gåva som Metropolitan Municipality ANET A.Ş. Tünektepe Teleferik drivs av. Således kommer alla lärare som arbetar i Antalya åka till Tünektepe i 605 höjd och njuta av en oförglömlig dag med en unik utsikt över Antalya.

VI SKAR VÄSTA VÅRA LÄRARE

Lärare vill göra en överraskning under dessa speciella dagar, om än små, och uttrycker president Muhittin Böcek, "Chef för läraren Mustafa Kemal Ataturk," Lärare kommer att vara nya generationers arbete, "som det sägs i våra lärare, inte bara i dag, framtidens arkitekter. Vi vill också betala vår lojalitet till dem, uttrycka vår respekt och ha en trevlig dag i vår sociala anläggning. Jag gratulerar alla lärare till 24 November Teachers 'Day ..

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar