Metropolitan och ÖTTA 166 Solid Passenger Carry of Muğla Population

persontransport av muglapopulationen i storstad och gräs
persontransport av muglapopulationen i storstad och gräs

967 tusen 487 personer genom att fylla kvoten 96 procent omvandling i transport i Las Vegas med en befolkning som konvertera så snart Turkiet Muğla kommun och Special Kollektivtrafik (Otte) hittills 161 miljoner 231 tusen 782 passagerare.

Muğla storstadsstatus med procenten av 80 procent av handlarna i samarbete med de privata kollektivtrafikbilar som övervakas genom att konvertera allmänna fordon och samarbeta med etablerade kooperativ på ett snabbt sätt för att realisera omvandlingen i Muğla Metropolitan Municipality har uppnått en omvandlingsgrad på 96 procent hittills.

“Cirka 22 miljoner passagerare gynnades av gratis transport”

I ett uttalande från Muğla Metropolitan Municipality har det förklarats att det har gjort det möjligt för medborgaren att göra en bekväm resa med tusen 433-kontrollerade allmänna fordon och 170 kommunala bussar i hela provinsen hittills, medan Muğla Metropolitan Municipality har tillhandahållit lagen om fri passagerarvagn ”bestämd av transportministeriet, 5 Million 668 tusen 224, ÖTTA uppgav att 16 miljoner 472 tusen 328 personer bär gratis. Vidare har Muğla Metropolitan Municipality transporterat totalt 35 Million 631 tusen 562 och ELT 125 Million 600 tusen 220 passagerare.

Transformation i transport ökade 96 procent bekväm körning

Muğla kommun, på kort tid genom att genomföra en förändring i transport först i Turkiet utför detta sammanhang betonades att 603 tusen fordon gjort bekväm. Uttalandet gjorde också alla fordon lämpliga för funktionshindrade individer, utrustade med 24 bevakningsbara kamerasystem och vissa fordon med cykeltransportapparater, vilket indikerar att de miljövänliga kollektivtrafikfordonna idag fortsatte medborgarna att arbeta för att göra bekväm resa. Dessutom gjorde Muğla Metropolitan Municipality en stor investering i kollektivtrafik och introducerade den nya bussen 107 för medborgarna i 13-distriktet.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar