110 miljon euro lån från Deutsche Bank för Sultanbeyli Çekmeköy Subway

miljoner euro lån från deutsche bank för sultanbeyli cekmekoy tunnelbana
miljoner euro lån från deutsche bank för sultanbeyli cekmekoy tunnelbana

110 miljon euro lån från Deutsche Bank för Sultanbeyli Çekmeköy Subway; Imamoglu, IMM-president, sa att de har bildat ett team nära 20, särskilt inom området Ataturk Airport och Channel Istanbul-projektet. Imamoglu, "IMM kan inte spela upp 3 apa kan inte spela," sade han. Imamoglu meddelade också att kommunen är skyldig 28 miljarder pund

Istanbul Metropolitan borgmästare Ekrem Imamoglu talade om resultaten av hans besök i Paris, Köpenhamn, Strasbourg, Berlin och London. Imamoglu besvarade journalisternas frågor på en presskonferens.

Framför allt i Europa, sade han, nasıl Hur är dina förbindelser med centralregeringen? Finns det ett hinder framför dig ... Imamoglu menade att frågan riktades, sa: Naturligtvis tror jag att dessa förbindelser kommer att normaliseras och borde normaliseras.

CRIME BANK MANAGERS

”Många investeringar, särskilt 8-metroprojektet i Istanbul, har dock drabbats, på grund av deras ekonomiska behov har 2 slutat i flera år. Tyvärr är porten till statsbankerna stängda för oss. Jag fördömer de chefer som lider av mental retention. Jag har varit tålmodig i 5 månader, men den här gången fördömer jag. Positiv feedback från privata banker är mycket hög, de är bra. Vi fick också ett lån på € 110 miljoner från Deutsche Bank för tunnelbanan Sultanbeyli-Çekmeköy.

ÄNDRA EFTER 25 ÅR

Jag svarade på frågor om förbindelserna med centralregeringen i Europa. Jag förstår att: 25 är en naturlig reflex av att inte vänja sig vid denna förändring efter år. Jag välkomnar detta, men jag har uttryckt att denna period inte bör förlängas.

KRITICISM OM SYRIER

Syriska flyktingar ut ur Syrien politik och uttryckte min vänstra Europa Turkiet ensam. Jag har sagt att det är fel att lämna en politik inte bara för asylsökande utan bara för manövren i länder som tros vara 2 världsgiganter.

20 BILJUDSVÄLJNINGSBEHOV

På grund av ekonomiska problem i Istanbul behöver 2 mer än TL 20 miljarder för projekt som har stoppats i flera år. Av detta handlar 11-12 miljarder om tunnelbanestrukturerna som står. IMM har för närvarande en skuld på 28 miljarder TL.

BOĞAZİÇİ BESLUT kommer att betray Istanbul

Det finns inget beslut än. Det finns utkast och sensationer. Vid bordet är 3-5 inte den tekniska personens uppgift att bestämma framtiden för en stad på 16 miljoner. De flesta förråd gjordes med denna metod. Vi kommer att vara fast beslutna att förhindra dessa förräderier. Detta utkast är en del av förräderiet i Istanbul. Använd obligationsförsäljningsmetoden som en finansieringsmetod för IMM. Vi arbetar med det.

VI Väntar på ett beslut i HAYDARPASA

Jag tror att domstolen kommer att återvända fel, partisk inställning här. Vi fortsätter att insistera på att det finns områden som är för känsliga för att kunna levereras till någon som vi inte känner till vilka de historiska platserna är.

VAD GÖR DE ATT ATATÜRK AIRPORT

Det visas i vissa tidningar; De målar Atatürks flygplats på grönt. Vi gillar det också. Men vad är det? Vad vill du göra här? Vad är Kanal Istanbul-projektet? 20-team som arbetar med separata frågor arbetar. Vad kommer att förklaras tydligt. 3 apan kommer inte längre att spela İBB. Han kan inte vända ryggen på saker längre.

ISTANBUL HAR MER ÄN BOLIG

Å ena sidan krävs redundans. Varför händer detta? Vi arbetar för en lösning. Åtgärder kommer att vidtas för att återlämna KİPTAŞ till sin huvudsakliga identitet inom ett år eller två.en dag)

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar