1. Betongvägskongress och utställning börjar i Ankara

konkreta vägkongress och utställning startade i ankara
konkreta vägkongress och utställning startade i ankara

1. Betongvägskongress och utställning startade i Ankara; Under överinseende av ministeriet för transport och infrastruktur, Generaldirektoratet för Highways (KGM) och Turkiet Cement Manufacturers Association (TCMA) och den europeiska Concrete Pavement Association (EUPAVE) beredd med tekniskt stöd från "1. Betongvägskongress och utställning Ankara i Ankara.

Öppningen av kongressen, som var värd av Generaldirektoratet för motorvägar, deltog av biträdande transportminister och infrastruktur Enver KSKURT, generaldirektör för motorvägar Abdulkadir URALOĞLU, företrädare för närstående institutioner, akademiker och motorvägar.

Talare vid öppningen uppgav vice transportminister och infrastruktur Enver İSKURT att; Han sade att han skulle föra vårt land ett steg närmare ett hållbart transportsystem genom att tillhandahålla berikning av befintlig information på konkreta vägar, dela forsknings- och utvecklingsaktiviteter och ny teknik.

ISKURT, som sammanförde vägmyndigheterna, akademiker, producenter och utövare som arbetade med vägbyggnad, uppgav att det var en kongress som skulle bidra till vetenskap och praktik på nationell och internationell nivå och betonade att händelsen var av stor betydelse för utvecklingen av vägtransportsektorn i vårt land.

Generaldirektör för motorvägar Abdulkadir URALOĞLU uppgav att projekten som genomförs över hela världen som en organisation, motorvägsprojekt som har mest bredd i sitt fält, det finns en viktig del av dem slutförda och öppnade för trafik, sade att en del av arbetet fortsatte.

Den URALOĞL; Han betonade nödvändigheten av att skapa en dagordning för konkret genomförbarhet i överbyggnaden, diskuterade, efter utvecklingen i denna fråga och bidrog till dem, och sade att olika exemplifierande metoder har genomförts på vägarna under KGM: s ansvar.

URALOĞLU förklarade att de utarbetade specifikationerna för betongvägar och presenterade dem för användningen av sektorn. Vi använde vårt val till förmån för flexibla trottoarer i Turkiet och skulle fortsätta att göra så; men det betyder inte att vi aldrig kommer att använda konkreta vägar, vi kommer inte att försöka, vi kommer inte att producera, vi kommer inte. "Han sa.

Bidra till vårt lands konkurrenskraft och förbättra livskvaliteten i samhället; Projektet syftar till att bidra till skapandet av ett hållbart transportsystem som tillhandahåller säkra, tillgängliga, ekonomiska, bekväma, snabba, miljömässiga, oavbrutna, balanserade, samtida tjänster och kommer att pågå i två dagar inom ramen för det två dagar långa evenemanget med nationella och internationella projektutövare (projektorer, entreprenörer, konsulter) och betongvägar. , betongbarriärer, permeabel betong och så vidare. en utställning organiserades med deltagande av inhemska och utländska maskiner, utrustning, utrustning, materialtillverkare och leverantörer om design, tillverkning och implementering av väg- och vägbyggnadselement.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar