Channel Pressed i Istanbul

-knappen trycktes i istanbul
-knappen trycktes i istanbul

Channel Pressed i Istanbul; Knappen har tryckts in i Channel Istanbul-projektet, som kommer att realiseras med modellen build-operation-transfer, som kostar 75 miljarder pund.

Processen för Kanal Istanbul-projektet påskyndas. 28 kommer att hållas i november på generaldirektoratet för tillstånd och inspektion av ministeriet för miljö och urbanisering. Kommissionen kommer att granska och slutföra MKB-rapporten inom 10 arbetsdagar efter CEC-mötet. Om det inte finns några betydande brister och felaktigheter i rapporten kommer MKB-processen att slutföras i mitten av december.

Kanalen, som kommer att ha en längd på 45 kilometer, startar från sjön Küçükçekmece och når Svarta havet från öster om sjön Terkos. Två boutiquestäder kommer att upprättas på båda sidor om kanalen. Dessutom kommer under byggandet av kanalen att göras med utvärderingen av utgrävningen kommer artificiella öar att göras. (Osman Çobanoğlu- den Türkiyegazete)

Kanal Istanbul-ruttkarta

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar