Kommer spårvagnen som delar Atakum i två att passera under marken?

Är spårvagnen under jorden på natten
Är spårvagnen under jorden på natten

Kommer spårvagnen som delar Atakum i två att passera under marken? ; Samsun Metropolitan Municipality borgmästare Mustafa Demir uppgav att spårvagnslinjen som passerar genom Atakum delar distriktet i två och att transportminister Turhan kommer att ta upp denna fråga under sitt besök i Samsun och att de kommer att lösa problemet med 'tunnel eller olika metoder'.

Järnvägssystemet, som ger stor bekvämlighet för kollektivtrafiken, påpekade särskilt att Atakum delar upp i två, president Mustafa Demir sa att de kommer att arbeta tillsammans med Mehmet Cahit Turhan, minister för transport och infrastruktur, som kommer till Samsun under de kommande dagarna och de kommer att söka lösningar.

9 år efter avbrottet spårvagnslinjen Atakum District på grund av att Metropolitan borgmästaren Mustafa Demir, transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan kommer till staden i framtiden meddelade att de kommer att arbeta tillsammans. Järnvägssystemet, som ger kollektivtrafiken stor bekvämlighet, uppmärksammar det faktum att järnvägssystemet delar Atakum i två och sa att de skulle söka lösningar.

Borgmästare Demir sa, sistem Systemet som valts för järnvägssystemet delade staden i två. Särskilt Atakum. Det orsakade allvarliga trafikproblem där. Vi bidrog till kollektivtrafiken, men det skapade mycket större problem inom andra områden. En tunnel kan byggas under systemet. Vi kommer att göra en teknisk studie med ministeren. Vi kommer att se om tunneln är ett bättre system eller om det är mer exakt att byta från ett system till ett annat. Vi undersöker om vi kan hitta lösningar för att eliminera trafikstockningar och röran i korsningarna. "

Demir förklarade att Samsun lätta järnvägssystem kommer att sträcka sig i öst-västlig riktning, säger Demir: ”Vi sa att vi skulle utvidga järnvägssystemets linje till Taflan i väster och till flygplatsen i öster. Vi gjorde det arbetet med vår minister och nådde ett muntligt avtal med vårt ministerium om förlängningen. Vi kommer då att fatta det slutliga beslutet. Vi kommer antagligen att göra det till vårt ministerium.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar