Turkiets första privata lokala och nationella dieselmotor Factory 'Yavuz Engine'

turkiyenin första lokala och nationella specialdieselmotorfabrik Yavuz
turkiyenin första lokala och nationella specialdieselmotorfabrik Yavuz

Turkiets första privata lokala och nationella dieselmotor Factory 'Yavuz Engine'. Yavuz Engineering Industry and Trade Inc. Stiftelserna från den turkiska motorindustrin (TÜMOSAN) grundades av den avdjupade prof. Dr.Sedat Çelikdoğan i 1991.

Sadat Çelikdog att 1975-76 år börjar med 100.000 motor produktionsmålen san företag (Tümosan, taxan, Temsan, Testas och Gerkon Human) fastställande Erbakan team beläget och assistenten av motor berömmelse bland de mest kunniga människor i och veteran om Turkiets motor.

Den avskedade Sadat i slutet TÜMOSAN'ı Çelikdog läraren, Turkiets motor måste produceras i Turkiet och nationella varumärken med lokala anläggningar av ingenjörer etablerade i linje med tron ​​Yavuz Engine.

Yavuz Motor, som ursprungligen startade med att producera anslutningsstav och motordelar, registrerade varumärket YAVUZ MOTOR i början av 2002 och började producera industrimotordrivmotorer. Yavuz-motor producerade den bästa kvaliteten och de ekonomiska dieselmotorerna med helt turkisk teknik genom att inse vad som skulle sägas på mycket kort tid.

produkter

Dieselmotorer för generatorer,

Industriella dieselmotorer,

Automotive Change Diesel Motors,

Marin dieselmotorer.

Yavuz motor tillverkar kundkrav i sin fabrik i Golbasi och exporterar utomlands.

Turkiets utveckling National motor och att hans hela liv ägnat dag och natt för att producera Prof. Dr. Vi firar Sedat Çelikdoğan med nåd och respekt. Må platsen vara himlen.

Dr. Kontakta Ilhami direkt

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar