Kvalitet, miljö, energi och OHS-hantering av TÜDEMSAŞ hittades framgångsrik

tudemsasin kvalitetenergi miljöenergi och yrkesförvaltning fann framgångsrika
tudemsasin kvalitetenergi miljöenergi och yrkesförvaltning fann framgångsrika

Turkish Standards Institute (TSE) Kayseri Regional Coordinatorship av vårt företags revision av kvalitetsstyrningssystem genomfördes. I utvärderingsmötet som hölls efter revisionerna uppgavs att vårt företag visade en framgångsrik ledning inom områdena kvalitet, miljö, energi, arbetshälsa och säkerhet.

TS-ISO-EN 9001 kvalitetsstyrningssystem, TS-ISO-EN 14001 miljöledningssystem, TS-EN-ISO 50001 energiledningssystem och TSE-OHSAS 18001 Arbetshälsa och säkerhet Säkerhetshanteringssystemrevision utfördes. I slutet av revisionerna hölls ett utvärderingsmöte med deltagande av General Manager Mehmet Başoğlu och TÜDEMSAŞs högsta ledning och TSE Kayseri revisorer för regional samordning. Vid mötet uppgavs att ledningssystemen i vårt företag tillämpades framgångsrikt.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.