TÜDEMSAŞs 2020 budgetbidrag bör höjas!

Tudemsasin-slaktbidraget bör höjas
Tudemsasin-slaktbidraget bör höjas

Abdullah Peker, ordförande för Hak-Union för anställda för transport och järnväg, sade att ersättningen som skulle tilldelas TÜDEMSAŞ bör höjas i årets investeringsprogram 2020 och annars skulle TÜDEMSAŞ inte kunna producera.

Transportanställda Hak-Sen ordförande Abdullah Peker sade i ett pressmeddelande att anslaget som ska avsättas till 2020 investeringsprogram borde höjas snabbt, annars kan TÜDEMSAŞ inte producera. Det enda projektet som kommer att lösa arbetslöshetsproblemet i våra Sivas är att TÜDEMSAŞ gör mer produktion. Peker, som har fortsatt sin produktion oavbrutet sedan 1934, bidrar till den nationella ekonomin i hög takt och uttalade att TCDEM: s generaldirektorat, som är produktion och reparation av godsvagnsproduktion och reparation av TCDD, bör stöttas lokalt och generellt i Sivas. Först vill jag bjuda in transportminister och de icke-statliga organisationerna i Sivas att stödja våra suppleanter.

Jag förklarar härmed att vi har placerat TÜDEMŞAŞ som sin qua non för våra oumbärliga. Arbetare, officerare och chefer med institutionen för att komma till en högre punkt utan att någon spelar på tribunen, utan att göra något politiskt material som jag inte tvekar om att poängen. I flera år producerar jag inte projekt för TUDEMSAS eller visuella och skriftliga medier som inte skriver en rad människor eller institutioner som inte talar två ord, var vänlig uppriktiga alla tillsammans stöder vi TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ, som är en av tre Sivasli-brödportar, bör föras till ytterligare punkter under 80: s etableringsår. Ankara bör titta seriöst på TÜDEMSAŞ, och vi förväntar oss att våra transportministerins ansträngningar ska ägna mer uppmärksamhet åt TÜDEMSAŞ. 2020 kommer att bli ett svårt år för TÜDEMSAŞ när det gäller tillverkning och reparationer. Som ett resultat kommer TÜDEMSAŞ att förbli som Sivaslının och Sivaslının. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar