Spårvagnsskenor Först demonteras i Duzce Istanbul Street

spårvagnsskenor kommer att introduceras först på Duzce istanbul street
spårvagnsskenor kommer att introduceras först på Duzce istanbul street

Borgmästare i Düzce, som förberedde ett projekt för Istanbul Street. Faruk Özlü, tryckte på knappen för genomförandet av det nya projektet. Det nya trefältsprojektet på gatan tar först bort spårvagnsskenorna. För detta kommer gatan att vara stängd för trafik från 8: 22: 00 till 10: 00: 00:

65. Minister för statsvetenskap, industriteknik och borgmästare i Düzce Faruk Özlü tryckte på knappen för genomförandet av projektet förberett för İstanbul Street.

Duzce kommun börjar arbeta med det nya projektet som ska genomföras på Istanbul Street. Spårvagnsskenor lyfts först för genomförandet av det nya projektet, som inkluderar biltrafik, fotgängare och cykelanvändare på gatan. Düzce kommun agerade i frågan i verkliga handlingar, skrev Düzce guvernörskontors polisavdelningens trafikfilialdirektorat.

Spårvagnsskenor kommer först att demonteras för genomförandet av det nya trefeltsprojektet på gatan. Följande uttalanden skrivs i det officiella brevet om arbetet för cykelvägen som planerades gjorts till vänster om gatans flödesriktning: ”Eftersom vägen kommer att ordnas och asfaltarbetet på Düzce Merkez, İstanbul Street av kommunen, börjar vägen från 08 / 10 / 2019 datum och tid 22: 00. 10 / 10 / 2019 datum och tid 00: Vi begär att det stängs tills 00 (09 / 10 / 2019 är stängt hela dagen onsdag och öppet för trafik på natten 00: 00). ”

Düzce kommun sa att arbetet på gatan kommer att slutföras mellan de datum som anges i artikeln, tack vare medborgarna som var känsliga under arbetet.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.