Çambaşı Ski Center Förbereder sig för säsongen

skidorten cambasi förbereder sig för säsongen
skidorten cambasi förbereder sig för säsongen

Turkiets Çambaşı anmärkningsvärd skillnaden av att vara närmast havet förbereder sig för skidsäsongen Ski 2019-2020.

Çambaşı Ski Center som ligger på 2000 tunnland på en höjd av 650 av Ordu Metropolitan Municipality och ligger på 52 km avstånd från stadens centrum; Four Seasons Çambaşı Hotel, Slalom Café Restaurant, Zirve Café, snackmatbufféer, skid- och slädrum görs redo för vintersäsongen.

Naturfaciliteten Çambaşı, som är favorit bland skidälskare i regionen, förbereder nya skidspår, skogskörning, skötsel av underhåll, ordning av samlingsområdet, rehabilitering av ytvatten och många fler.

Under de senaste säsongerna planeras skidåkarens aktiviteter med förslag till den nya säsongen att föras till vintersäsongen. Çambaşı Ski Center, som tjänar lokala, nationella och internationella skidåkare, kommer också att vara värd för tävlingarna som ska hållas på nationell nivå.

Skidåkare 2019-2020 skidsäsong kommer att ha en rolig säsong med nya spår och nya sociala dagliga anläggningar.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.