Samarbetet med Etiopien inom järnvägssektorn kommer att utvecklas

samarbete med Etiopien inom järnvägssektorn
samarbete med Etiopien inom järnvägssektorn

TCDD Generaldirektör för att förbättra samarbetet i fråga om järnvägar mellan Etiopien och Turkiet, Ali Ihsan lämpligt TICA vice ordförande Serkan Rocks, etiopiska Railway Corporation (ERC), vd för dr.sentayenh den Woldemichael mellan Yohannes "om utvecklingen av järnvägssektorn Samarbete" undertecknat ett Memorandum of tredelad konsensus.

Således i sitt tal vid undertecknandet av broderlig och vänligt sinnade länder som noterar att välkomnar Etiopien myndigheter järnväg och järnvägsbyggen under de senaste åren, sade han att han började djupa relationerna mellan Turkiet och Etiopien i båda branscher.

Med hänsyn till den fortsatta utvecklingen av dessa förbindelser sa Uygun: ”I dag undertecknar vi ett samförståndsavtal mellan de etiopiska järnvägarna och TCDD: s generaldirektorat. Vi planerar att överföra TCDD: s erfarenheter från 163 år som ett stöd till Etiopien

Uygun ville att erövringen som skulle undertecknas skulle vara till nytta.

La Vi strävar efter att förflytta relationerna med Memorandum of Understanding ileriye

Yohannes är också en vecka i Turkiet, och förklara att de turnerade många anläggningar, konstruktion, utbildning och uppgav att de ser framgång inom transport.

Yohannes sade att de tänker flytta förbindelserna ytterligare med den samförståndsavtal som ska undertecknas i dag, "Särskilt infrastrukturutveckling, transport, drift, personalutbildningsfrågor är vår prioritet."

Att uttrycka att de vill dra nytta av upplevelsen av TCDD Yohannes, beslagtagna, långsiktiga förbindelser mellan de två länderna i kulturell och ekonomisk mening, säger han, kommer att fortsätta.

Kayalar förklarade att TIKA har implementerat många projekt för att utveckla förbindelserna med Etiopien sedan 2005 och sa att de är glada att vara en del av erövringen som ska undertecknas för att utveckla förbindelserna med järnvägsnätet mellan de två länderna.

Efter anförandena undertecknade Uygun, Kayalar och Yohannes ett samförståndsavtal om utvecklingen av samarbete inom järnvägssektorn.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar