Resultat av anbudet för Konya Metro

resultat för konya tunnelbana
resultat för konya tunnelbana

Konya tunnelbana den 2 oktober 2019 i Ankara på onsdagen, den första etappen av anbudet, hittills Turkiets mest konsekventa "inbjudan" gjordes i form av förfarande och utan föregående meddelande.Anbudet som hålls av generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar med anknytning till ministeriet för transport och infrastruktur kallas ”Konya Necmettin Erbakan University Meram kommun Light Rail (Ring Hrs) Line Construction and Electromechanical Systems and Vehicle Installation and Commissioning Works 1.Session”.

Sex företag inbjöds till anbudet, tre företag eller affärspartner erbjöds.

  1. China National Machinery (CMC) + stenhuggar: 1 miljarder 196 miljoner 499 tusen 923 Euro, 29 cent
  2. Kolin Construction + Kalyon Construction: 1 billion 205 million 456 tusen 553 Euro, 13 cent
  3. Cengiz Construction: 1 miljarder 232 miljoner 619 tusen 236 Euro, 83 cent

1. STEG NEU-MERAM KOMMUNIKALIN

Det första steget i Konya Metro anbud; Necmettin Erbakan University, Beyşehir Ring Road, New Station Building, Fatah, Ahmet Özcan och 21,1 kilometer från Chechnya Street till Meram Municipality består av 22 hållplatser.

2. Fasen kommer att bli kampanjlinje

Sedan kommer 2 att implementeras. Scenen kommer att bestå av att ta Alaaddin och Campuslinjen under jorden. Hela Konya Metro kommer att byggas under jorden. Det kommer att vara 35 minuters restid från början till slut. 1 miljarder investeringar kommer att realiseras för Konya tunnelbana.

Konya Subway introduktionsfilm

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar