Nya Metrobusfordon i Istanbul uppvisade

nya metrobusfordon i istanbul
nya metrobusfordon i istanbul

Istanbul Metropolitan Municipality introducerar nya fordon som ska produceras i Bursa till tunnelbussystemet, som är ett av stadens mest använda kollektivtrafikfordon. Nya metrobussar som för närvarande testas kommer att fortsätta att produceras om de gillar medborgarna.

Det finns många kollektivtrafik i Istanbul (tunnelbana, spårvagn, förorts och färja). Ett av de viktigaste av dessa verktyg är rob metrobus. Metrobuses, en av de nya kollektivtrafikbilarna i Istanbul, transporterar så många 1 miljoner Istanbuliter till sin destination varje dag. Denna kapacitet har emellertid varit utmattande av invånarna i Istanbul under lång tid. Som sådan meddelade Istanbul Metropolitan Municipality att det har initierat nya projekt relaterade till Metrobus-system.

Med 1 miljoner invånare i Istanbul varje dag, faller metrobussen aldrig av dagordningen med nyheter om stämpel vid hållplatserna. Speciellt efter den intensitet som upplevdes i Altunizade tunnelbanestation meddelade Istanbul Metropolitan Municipality att nya projekt arbetas med för att lösa problemen i metrobusystemet. Den viktigaste pelaren i dessa projekt är nya metrobusfordon. Haberturk Esra Bogazliyan, de nya metrobusfordon som startade provkörningen, IMM Traffic Transportation Commission Commission. Han frågade Suat Sarı

AVFALLSLÖSNINGAR LÖSES

Under de senaste veckorna, särskilt Altunizade, Zincirlikuyu och CevizliBilderna som liknade apokalypsen vid hållplatserna i vingården återspeglades och Istanbul Metropolitan Municipality meddelade att nya projekt arbetades med för att lösa problemen i metrobusystemet.

Den viktigaste pelaren i dessa projekt är nya metrobusfordon. Akia-märkesbil som produceras av ett iransk företag i Bursa har startat sin testkörning.

290 PASSAGERKAPACITET FÖR ATT produceras i Bursa

Gul, passagerartillfredsställelse om beställningen av fordon kommer att ges till produktionen av Bursa, sade han. De för närvarande använda metrobussarna har 160-165 passagerarkapacitet ... De nya metrobussarna kommer att ha 290 passagerarkapacitet. Gula bussar med dubbla bälgar när det gäller kapacitet kan ta 3-årsmetrobusdensiteten, sade: dizel För närvarande testad fordonsdiesel. Företaget kan dock också producera el. Metrobus måste vara el. Fordonet testas. Åtminstone 100 bör testas på en gång ..

ISTANBUL METROBUSKART

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar