Ny transportplan för att täcka 19-distriktet i Antalya startade

ny transportplan för att täcka distriktet i Antalya
ny transportplan för att täcka distriktet i Antalya

Borgmästare i Antalya Metropolitan Municipality Muhittin Böcek, Antalya, planerad, regler, identitet fortsätter att arbeta med målet att göra en stad. I detta sammanhang har arbetet påbörjats med rekonstruktionen av den befintliga transportplanen för att täcka hela 19-distriktet.

Muhittin Böcek, borgmästaren i Metropolitan Municipality, hade redan meddelat att de skulle återuppbygga Transport Master Plan som täcker 7-distriktet för att täcka hela 19-distriktet. Det första mötet om den nya transportplanens huvudplan hölls i Metropolitan Municipality. Metropolitan kommuns huvudrådgivare för mötet. Cem Oğuz, professor Dr. Halim Ceylan, professor Dr. Soner Haldenbilen och Metropolitan Municipality Department of Transportation Planning and Rail System, Transportation Inc. och tjänstemän vid avdelningen för vetenskapssaker deltog.

VÄGKARTA RITAD

Under mötet diskuterades Antalya Metropolitan kommuns planeringsprocesser för transport, aktuell bedömning av situationen, arbetsförslag mellan 2019-2024 år. En färdplan upprättades för den obligatoriska revisionen och ombyggnaden av den nuvarande transportplanen, som nu omfattar 7-distriktet, för att täcka 19-distriktet.

DEFICIENCIES BESTÄMDA

Under mötet, bristen på transport i Antalya; infrastruktur för kollektivtrafik, cykeltransport och infrastruktur, gångtransporter, funktionshindrade transporter, privatbiltransport, parkeringsplatser, infrastruktur för motorvägstransportnät, kollektivtrafikförbindelser till omgivande bosättningar, förbindelser mellan trafik mellan städer, godstrafik i staden och institutionell struktur. .

VAD KAN GÖRAS

Bland 2019-2024 Antalya transportbehov är följande: "2015 Transportuppdatering av Masterplan, smarta transportsystem, rehabilitering av kollektivtrafik, investeringar i järnvägssystem, regelbundna studier för datainsamling, andra arbetsförslag."

NY PLAN MÅSTE

Chefskonsult för Metropolitan Municipality Dr Cem Oguz, uppdateringsarbetet för transportplanens huvudplan är av stor betydelse för president Muhittin Böcek, och uppmärksammade en planerad, regelbunden stad. Oguz sade att den nya transportplanen kommer att tjäna som en grund för lösningen av många transportproblem. Cem Oğuz, som betonade vikten av regelbundna datainsamlingsstudier i detta sammanhang, sa att denna kostnadsbesparande studie är nödvändig för investeringsbeslut.

ÅTGÄRDSPLANER

Dr. Cem Oguz, de andra arbetsförslagen i titeln cykelhandlingsplan, parkeringshandlingsplan, fotgängars handlingsplan, förberedelser för handlingsplan för trafiksäkerhet, förbättring och integration av transportfrågor i närheten av miljön diskuterades.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.