Mobile Office Caravan åker till Kandira

mobil kontors husvagn som åker till Kandira
mobil kontors husvagn som åker till Kandira

Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation and Traffic Management, Travel Cards Unit för att möta de ökande kraven från Mobile Office Caravan kommer till Kandira. Mobile Office Caravan, 5 kommer att betjäna medborgare i Kandira under dagen.

5 ÄR I KANDIRA UNDER DAGEN

Mobile Office Caravan, utvecklad för att stödja de tjänster som tillhandahålls av avdelningen för transport och trafikledning i Metropolitan Municipality, går till Kandira. Mobile Office Caravan, som har utvecklats för att tillhandahålla service på plats bortsett från de befintliga fasttjänstkontoren, kommer att betjäna medborgarna i centrum av Kandira.

Täthet kommer att tillhandahållas

Mobile Office Caravan började driva av Kocaeli Metropolitan Municipality i år och tillhandahåller omedelbar service till medborgarna. I detta sammanhang kommer 04-08 Mobile Office Caravan, som tillhandahåller tjänster för resekort och små och medelstora företag, att arbeta i Kandira-distriktet mellan november. Under denna period kommer rabatterade och gratis resekort att utfärdas och viseringsförfaranden görs i Mobile Office Caravan.

SERVICE GÅR TILL BORGARENS FOT

Kocaeli Med Mobile Office Caravan tar Kocaeli Metropolitan Municipality resekorttjänsten för medborgarnas fötter. Med en acceleration av resekorttjänster minskar husvagnen också tätheten för studentkort som upplevs i skolorna när utbildningen börjar.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar