Minister Turhan: Vi vidtar åtgärder för "barriärfri transport"

minister turhan vi vidtar åtgärder för obehindrad transport
minister turhan vi vidtar åtgärder för obehindrad transport

Minister Turhan, handikappade 24, inklusive vuxna och barn, tog passagerare till Eskişehir vid en ceremoni som hölls på Ankara YHT-stationen som en del av im Let’s Listen to Children Change They Life Project ”.

Minister Turhan, sade i ett uttalande inför avsked, de har vidtagit alla nödvändiga åtgärder till förmån för funktionshindrade medborgare från alla transportsystem i Turkiet, sade tillhörande regler och de investeringar de gör.

Turhan uppgav att de har implementerat teknisk utrustning i transportmedel för funktionshindrade för att delta i samhället och att de har gjort incitamentrabatter för dessa människor.

Turhan påpekade att funktionshindrade är en del av samhället och sa: ”De är i oss. Jag vill säga att vi bör acceptera att leva med funktionshindrade, dra nytta av dem och vara tillsammans som ett sätt att leva, och vi stöder regeringen och ministeriet i detta avseende. Bra punkt i Turkiet jämfört med andra länder i detta avseende. Projekt för funktionshindrade slutar aldrig och kommer att fortsätta när livet fortsätter. Vi kommer aldrig att lämna våra funktionshindrade medborgare ensamma och vi kommer att fortsätta att hålla dem. ”

Turhan gav ett intyg om uppskattning till företrädarna för institutionerna och organisationerna som bidrog till projektet och skickade sedan avskedsmedborgare till Eskişehir.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar