Vissa delar av Menemen Aliağa Çandarlı motorväg öppnade för trafik

menemen aliaga candarli highway, vissa delar av trafiken öppnades
menemen aliaga candarli highway, vissa delar av trafiken öppnades

91 kilometer med Menemen - Aliağa - Çandarlı motorväg, som kommer att lindra İzmir stadstrafik genom att möjliggöra anslutningen av İzmir till Aliağa och Çandarlı hamn med hög standardvägar och genom att ta nord - syd riktning tung trafik tillhandahållen genom de befintliga stadsvägarna till motorvägsnätet. 2. Regionala direktoratet för Buruncuk Tolls, Regional Director Yakup DOST och projektpersonalen deltog i en ceremoni som deltog. Efter ceremonin började förare använda motorvägen.

När projektet avslutades, som tilldelades modellen Build - Operate - Transfer, minskades avståndet mellan İzmir och Çandarlı till cirka 40 minuter. Menemen - Aliağa - Çandarlı motorväg, som har en total längd på 96 km, kommer att ge en betydande lösning på trafikproblemet på den norra axeln där industri- och turistcentra är belägna i Izmir. Menemen - Aliağa - Çandarlı motorväg som är fortsättningen till İzmir - Aydın, İzmir - Urla - Çeşme och İzmir Perifera motorväg; Regionen kommer att vara utrustad med Aliağa-rutten där järn- och stålverk, hamnar och organiserade industriområden och turistcentra i Foça snabbt möts.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar