Land Land Ikon Projekt

kusak väg ulke ulke ikon projekt
kusak väg ulke ulke ikon projekt

Vi har sammanställt de mest framstående av Kinas investeringar i många länder inom ramen för Belt Road-projektet

Folkrepubliken Kina har investerat miljarder dollar i många länder inom ramen för Belt Road-projektet, som har genomförts sedan 2013. Vi har sammanställt de som kommer att symbolisera investeringarna som sträcker sig från Afrika till Europa och från Asien till Mellanöstern.

Turkiet: Kina, som är partner i Kumport Port i Avcılar, vill få italienarnas andel i Yavuz Sultan Selim Bridge. Kinas byggnad av värmekraftverk 1.7 $ i Adana har påbörjats. 2005-2018 mellan Kina, Turkiet 15 miljarder $ investering som gjorts nära.

Grekland: Piraeus, landets största hamn nära Aten, huvudstaden, såldes till Kinas Cosco Group Limited.

Italien: Förhandlingar pågår för försäljning av hamnen i Trieste mellan Italien och Kina, den första G7-medlemmen som accepterar Generation Road.

NÄRST RELATIONSHIP MED MELLANÖSTEN

Iran: Tåglinjen från Urumqi, huvudstaden i den autonoma regionen Xinjiang Uyghur, till Teheran, Irans huvudstad, har slutförts. 2 tusen 300 kilometer godstågstjänster började. Linjen anslöt också Iran till Kazakstan, Kirgizistan, Uzbekistan och Turkmenistan.

Saudiarabien: Riyadh-administrationen inrättade 2030 National Strategy enligt Generation Road. Harameyn High Speed ​​Line, som kommer att minska Mekka-Medina mellan 1 timmar, byggdes av kinesiska företag.

Förenade Arabemiraten: Den kinesiska staten blev partner till landets officiella oljebolag. Handelsvolymen mellan de två länderna, som var 2010 miljarder dollar i 17, nådde 2017 miljarder dollar i 60. Det kinesiska företaget Yiwu bygger en lagrings- och sjöfartsstation på 2,4 miljarder dollar i hamnområdet Cebel Ali.

Israel: Frihandelssamtal pågår mellan Peking och Tel Aviv.

ALLMÄN ÖKNING I CENTRALA ASIALE LÄNDER

Kazakstan: Horgosregionen är centrum för tåglinjen från Kina till Amsterdam. Tåglinje på 1.9 miljarder dollar, som håller på att byggas med Kinas stöd i Kazakstans huvudstad, förväntas öppna nästa år.

Kirgizistan: 1.3 miljarder dollar Kina-baserade 4-huvudprojekt genomförs i Kirgizistan. En av dessa är motorvägsarbetet till Narın, 520 kilometer från huvudstaden Bisjkek.

Tadzjikistan: Kinas investeringar ökade med 160%. Under det senaste 20-året har Kina lanserat mer än 50 stora projekt i Tadzjikistan. Dessa inkluderar investeringar såsom Llazor-Khatlon och Nord-Syd energiomvandlingslinjer, vägar, tunneln på vägen mellan Dushanbe och Kulyap och Vahdat-Javan-järnvägen.

Turkmenistan: Kinesiska företag investerar 4 miljarder dollar. Det faktum att Turkmenistan har en järnvägsförbindelse med Kina via Kazakstan fortsätter att stärka genereringen av vägförbindelser.

Uzbekistan: Handeln med Kina översteg 6.4 miljarder dollar. Byggandet av handelscentret 344 miljarder dollar i Tasjkent pågår med höghastighetståglinjen 1.7 kilometer.

Järnnätverk till Afrika

Nigeria: 12 miljarder dollar Coastal Railway byggdes.

Etiopien: 4.5 miljarder dollar Addis Ababa-Djibouti Railway byggdes.

Tanzania: 11 miljarder dollar Bagamoyo hamn genomförs.

Zambia: Tillträde till Röda havet tillhandahölls av Adenbukten. Nästa destination är tåglinjen Zambia - Tanzania.

Kenya: Med Kinas Exim Banks 1.5-miljardfond utvidgas höghastighetstågen mellan Nairobi och Mombasa till Kisumu. Denna linje planeras att sträcka sig till Uganda och södra Sudan. Med projektet bakom Kina kommer 5 att förbinda afrikanska länder Kenya, Rwanda, Uganda, Burundi och Sydsudan.

Angola: En veckolång resplan landade i Kina i några dagar med tusen 300 kilometer Benguela-järnväg.

Demokratiska republiken Kongo: Järnvägen till Katanga förändrade gruvdrift, vilket är avgörande för teknologins värld i regionen. (Çinhab är)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar