Citizens in Kocaeli Nöjd med mobila stopp

kocaelide medborgare är nöjda med mobilstopp
kocaelide medborgare är nöjda med mobilstopp

Mobilhållplatser byggs på Salim Dervişoğlu Street, som är ett alternativ till motorvägen D-100, där kollektivtrafik till Kocaelis Karamürsel, Gölcük och Başiskele används. Medborgarna uttrycker sin tillfredsställelse från den nya mobilstationen byggd bredvid Adnan Menderes Overpass i Izmit, vilket gör det lättare för passagerarna att ta och ladda ner kollektivtrafiken. Den första av de mobilstopp som ska byggas av Kocaeli Metropolitan Municipality i tre områden är klar, medan byggandet av Mimar Sinan och Turgut Özal Overpass fickor fortsätter.

OFFENTLIG STATION PÅ TJÄNSTEN TILL BORGAR

Utökar Salim Dervişoğlu Street i etapper, bygger Kocaeli Metropolitan Municipality nya mobilstopp på gatan. Adnan Menderes Overpass avslutades och erbjöds medborgarna. Tack vare de nybyggda mobilstopparna kan Başiskele, Gölcük och Karamürsel enkelt transportera fordon enkelt att ladda ner och ta emot passagerare. Medborgarna kan lätt komma på kollektivtrafik vilket innebär att de är nöjda med de nya mobilstopparna. Inom ramen för de arbeten som utförs av lagen vid Institutionen för vetenskapsfrågor fortsätter byggandet av mobilstopparna byggda intill Mimar Sinan och Turgut Özal Overpass Bridge.

DA VI FÅR MER TJÄNSTER I TRANSPORT

Levent Karagöz (40) uppgav att han arbetade på Başiskele och använde Halkevi-stationen under resan mellan İzmit och Başiskele. ”Vid förra stoppet stoppade civila fordon på grund av busshållplatsen. Detta orsakade trafikstockningar. Det var bra att göra fickorna. Vi gratulerar vår kommun med detta ämne. Med denna studie blev denna region mer regelbunden och mer flytande. Huvudtrafiken här misslyckas inte. Med detta arbete tillhandahåller vi en mer regelbunden transporttjänst. ”

“FÖRSTA TIDEN JAG VILLA OCH JAG VILL”

Pensionering Cevdet Göçlü (74) uppgav att han använde mobilstationen för första gången och gillade den. ”Den nya mobilstationen var riktigt trevlig. Trafikolyckor som kan inträffa här förhindrades. Med denna undersökning kan båda passagerarna lättare komma på fordonen och fordonen kan stiga upp och stanna lättare. Det brukade vara under bron och fordonen stod mitt på vägen. Nu har både passagerare och bussar lättats. Jag vill tacka Metropolitan Municipality.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.