Bussstationer som ska ökas i Belkıs

kanske busshållplatserna kommer att ökas
kanske busshållplatserna kommer att ökas

Gaziantep Metropolitan borgmästare Fatma Sahin, Belkis District i Sehitkamil distriktet gick till grannskapet besök. Sahin, för att lösa problemet med otillräckliga busshållplatser i grannlaget, bad Belkis att starta ansträngningarna för att öka busshållplatsen i grannskapet.

Med talet med namnet socialkommune fortsatte Fatma Şahin att besöka grannskapet för att se problemen på plats och lyssna på medborgarna. Undersökning av problemen i grannskapet Muhtars ordförande Şahin, en lösningsorienterad problemlösningsstrategi etablerade igen tronen i medborgarnas hjärtan.

Mesaisine, Şehitkâmil Belkıs distrikt i distriktet, med början från Sahin, både det arbete som utfördes på plats undersöktes, liksom identifierade bristerna i grannskapet, teamet gav instruktioner för att eliminera bristerna.

Reflektion av det avslutade arbetet i samråd med grannchefen Enver Özekici'yle Sahin, grannskapets kollektivtrafikdensitet och på grund av de växande grannskapens gränser otillräckligt svar på önskan att öka antalet busshållplatser, bad teamet att börja arbeta för att lösa problemet. Mukhtar Özekici'yi bläddrade i hållplatserna genom att ta presidenten, medborgarna vid hållplatsen var nära intresserad av fordonet, pratade på hans fötter.

Belkis-grannskapet under många år för att lösa vattenbristen till presidenten Fatma Sahin tack vare ansträngningarna från invånarna i grannskapet, grannens asfalt och efterbehandlingen i grannskapet kommer att lösas genom att bristerna slutförts, sade han.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.