Har Sapanca-linbilsanbudet returnerat mutor?

frös rusvet i anbudet på Sapanca-linbanan
frös rusvet i anbudet på Sapanca-linbanan

Bursa Teleferik A.Ş. General Manager Burhan Ozgumus, 1 miljoner TL mutor till borgmästaren för att få anbudet rykten framfördes, med uppgift att de inte är sanna, sade han.

Ozgumul, dagen före CHP Sakarya provinsordförande i förhållande till anklagelserna i fråga, "Vem säger detta, (Kom på mig inte rädd, men du är inte rädd för Gud) sa jag" sa han.

TOTALT 7 TUSEN LIRA

Efter anbudet berättade Burhan Özgümüş att de gav pengar till två platser och sa: ”Jag köpte en av färgerna till Hasanpaşa Primary School 2 tusen pund. De sa också, "Sapancaspors ekonomiska situation är mycket dålig, 5 tusen pund de ger mig i utbyte mot ett kvitto. Bağış Utöver det finns det inga specifika pengar ..

DAGLIG 820BIN LIRA

Att uttrycka att de skadar projektet Ozgumus, "Kommun (jag levererade platsen. Har du problem med mig? Nej, varför inte börja här" säger). Det finns också ett sådant avtal att varje dag jag försenar betalar jag 820 tusen pund kompensation. ”(Nurettin Eryilmaz / Vår Sakarya)

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.