Eurasia Rail på 2021 för första gången i Konya

eurasia rail för första gången i konyya
eurasia rail för första gången i konyya

Hyva Koncernen är organiserad i Turkiet "International Rail, Light Rail och logistik Fair" - EURASIA järnväg mellan xnumx'uncu mars 9 3-5 kommer att hållas på TUYAP Fair Center i Konya. Mässan, som har hållits i Izmir fram till idag, tillkännagavs på en presskonferens i Konya.

Anses vara en av de största och viktigaste av de tre största järnvägs utställning i världen, Hyva Group, som anordnades av International Railway i Turkiet, Light Rail och logistik Fair - Förberedelserna för Eurasia Rail xnumx'uncu, Konya Metropolitan kommun och Statens Järnvägar Direktoratet (TCDD) undertecknat av protokollet accelererade. Konya Metropolitan Municipality borgmästare Uğur İbrahim Altay, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun och Hyve Groups regiondirektör Kemal Ülgen deltog i protokollets signeringsceremoni.

TCDD: s generaldirektör Ali İhsan Uygun, som höll det första talet vid protokollceremonin, sade att mässan är en viktig möjlighet att följa den tekniska utvecklingen inom järnvägsindustrin noggrant. . För detta ändamål hölls den första Eurasia Rail Fair som inrättades med stöd av vår organisation i Ankara i 2011, i Istanbul i Istanbul och i Izmir i 2019. Denna mässa, som vi ser som en möjlighet för oss att följa de nya teknikerna i den snabbt växande järnvägsindustrin i världen, öppnar dörren till att dela och samarbeta med andra länder som TCDD. ”

TCDD Generaldirektör Ali Ihsan lämpligt, inspelad i världen, som är den tredje största utställning och bidra till utvecklingen av Turkiets järnvägssektorn Eurasia Rail Handel av att det är viktigt för dem att inte utföra i Konya i 9 av 2021. Talet.

Uygun sa, olarak Som järnvägar fortsätter vi att investera i Konya och få nya verk med vår nya vision och uppdrag. Hittills kunde järnvägsfordon producerade av fordonstillverkare inte ställas ut eftersom det inte fanns någon järnvägsförbindelse till mässplatserna i Ankara, Istanbul och Izmir. Deltagarnas största önskan är att de vill bära sina produkter med tåg. Just nu är Konya viktigare för oss. Konya mässplats ligger nära Kayacık Logistics Center som 5 km. För 2021 Eurasia Rail Fair kommer järnvägsfordon att föras till logistikcentret med tåg och härifrån till mässplatserna på väg i samarbete med Konya Metropolitan Municipality. Jag önskar att protokollet ska undertecknas mellan vår organisation och Konya Metropolitan Municipality för den nionde Eurasia Rail Fair som hålls i Konya och jag tackar er för ditt deltagande. ”

Erinrar om att Konya nyligen har blivit ett viktigt stopp i Anatolia inom ramen för järnvägs- och järnvägssystemprojekt och att Konya kommer att stärka denna position ytterligare, uttalade Kemal Ülgen, regiondirektör för Hyve Group, att 2 kommer att hållas i Konya inom ramen för protokollet som undertecknades i oktober. uppgav att sektorn kommer att träffas med lokala och utländska representanter. Ülgen fortsatte: ”Sedan 9 samlar Eurasia Rail, som har gett möjlighet till nya samarbeten genom att hålla pulsen på hela sektorn i Eurasia Region, de viktigaste aktörerna inom järnvägssektorn i regionen och kommer att vara värd av Konya Metropolitan Municipality. Mässan var tidigare värd av Istanbul, Ankara och slutligen Izmir. Det är mycket viktigt för oss alla att inse i Konya, som fortsätter på sin väg med säkra steg mot att bli en presentationsmässig stad. Under hela mässan kommer de internationella deltagarna i sektorn att utveckla affärer och relationer, och vi kommer att dela sektoriell kunskap och erfarenhet med våra deltagare på högsta nivå genom konferenser och seminarier. ”

Hyva i koncernen kommer att hållas xnumx'unc gånger om året 2021 mellan handel supportrar TC handelsministeriet i Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) är Konya Metropolitan kommun, KOSGEB med Internationella järnvägsunionen (UIC) också.

8 hölls i Izmir. Turkiet är också bland dem Qatar, Algeriet, Tjeckien, Kina, Frankrike, Nederländerna, deltagare från länder som Spanien och Italien hade välkomnat

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.