Ekrem İmamoğlu: "Jag har ingen positiv idé om Channel Istanbul"

ekrem imamoglu kanal Jag har inga positiva idéer om istanbul
ekrem imamoglu kanal Jag har inga positiva idéer om istanbul

İBB President Ekrem İmamoğlu fortsätter distriktskommunens besök. Imamoglu, som nyligen besökte Esenler kommun, besökte sitt 6-besök i Avcılar kommun idag. Distriktens borgmästare Turan Hançerli och träffades med stort intresse av medborgarna Imamoglu, "Hittills har många av de problem vi behöver för att reparera samordnade jägare i början av distrikten," sade han. Imamoglu ställde en fråga om Kanal Istanbul: ”Min åsikt om Kanal Istanbul är klar. Jag har ingen positiv idé. Vi planerar att dela detta med hela Istanbul ”.

Ekrem İmamoğlu, borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), fortsätter att besöka distriktskommunerna. Imamoglu, som hittills hade besökt 5 distriktskommune, var i Avcılar kommun idag. Imamoglu, innan han kom till stadshuset, dog hans bror en kort tid innan CHP Avcılar distriktspresident Erdal Nas besökte den kondolean som hittades.

“LÅNGEN LIVE IMAMOGLU!”

Borgmästaren Imamoglu kommer att besöka Avcılar kommun som hörde medborgarna och började samlas framför stadshuset under de tidiga timmarna. Vid sin ankomst till byggnaden hälsades İmamoğlu med glädjen av “Yaşam İmamoğlu, Länge leva İmamoğlu, och gjorde utvärderingar till pressmedlemmarna innan presentationen av borgmästare Hançerli. "Vi har lagt grunden för en snäv kommunikations- och samordningsprocess i de kommunala kommunbesöken, säger İmamoğlu," Vi kommer att besöka alla våra distrikt i den meningen. Och sedan kommer våra regionala tabeller att implementeras. Till exempel är Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ett regionalt bord. Dessa studier kommer att följas av våra storstadsbyråkrater där. ”

VI Känner till EGENSKAPENS PROBLEM

İmamoğlu sa att han kände distriktet Avcılar nära och att Hançerli var en nära följeslagare. " Avcılar jordbävningsorienterade rörelser måste vara starka, vi är medvetna om detta. Det finns stadsdelar där stadsförändringar och särskilt fastighetsproblem upplevs. C Avcılar är ett av områdena där vi kommer att upprätta den högsta nivån av förhållanden för både vårt samarbete och för ministeriet för miljö och urbanisering.

Jag är intresserad av 39 DISTRIKT AV ISTANBUL

Imamoglu betonade att den tidigare förvaltningen av IMM och Avcılar inte har samordnats förrän nu. 1989 är ett distrikt jag har känt sedan året, jag har studerat vid University of Hunters. Jag har den här kopplingen till den här platsen. 5 har tränats här i flera år och lärt känna det. Vi kommer att använda detta intresse och kärlek för att lösa problemen med Avcılar. Jag vill understryka att detta intresse och kärlek inte bara är för Avcılar, utan för hela 39-distriktet i Istanbul ..

Efter İmamoğlu uttalanden gjordes en två timmars presentation som stängdes för pressen. Under besöket i Avcılar kommun åtföljdes İmamoğlu av vice sekreterare för IMM och avdelningscheferna.

BATHONEA FÅTT KORTFATTET OM ANTIKA STADPROJEKT

İmamoğlu och Hançerli åkte sedan på en fältresa för att undersöka projekten i Avcılar. De två presidenterna, det förhistoriska forskningscentret för Avcılar kommunes ordförandeskap, utgrävningens ordförande för Bathonea Ancient City-projektet Kocaeli universitets fakultet för konst och vetenskaper biträdande chef för institutionen för arkeologi Assoc. Dr. De fick en briefing från Sengul Aydingun. İmamoğlu uttalade att han var mycket imponerad av utgrävningarna och arkeologiska verk: "Jag kommer säkert att besöka den antika staden Küçükçekmece sjön". När Aydıngün sade var Det finns stora tunnlar İm, sa İmamoğlu: ”Vi kommer att göra Channel Istanbul där nu. Fyll den med vatten. Vad vi har att göra med kanalmanalla ”skrattade han alla.

DET ÄR INGEN POSITIV IDEA OM KANAL ISTANBUL

İmamoğlu och Hançerli åkte sedan på Avcılar-kusten och fortsatte sina studieturer. Imamoglu besvarade journalisternas frågor här och uttalade sina tankar om Kanal Istanbul på följande sätt: I det avseendet sa jag förut. Min åsikt om Kanal Istanbul är klar. Jag har ingen positiv idé. Vi planerar att dela detta med hela Istanbul. Så jag bryr mig om den historiska reliken där. Jag ser det på plats. Hela Turkiet vill vi världen att se. När du tittar på dessa geografier är Guds nåd en vacker värld. Om vi ​​agerar med oro över hur vi kan bära en sådan skönhet till framtiden, blir vi cheferna värda Istanbul. Det här är fönstret vi tittar på. Med denna preliminära idé delar vi våra åsikter med vår lärare. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar