CHP Cakir: "Institut för järnvägstransportteknologi bör inrättas i Karabuk"

chpli cakir järnvägstrafik teknik institut
chpli cakir järnvägstrafik teknik institut

CHP Karabük provinsordförande Abdullah Cakir, Institutet för järnvägsteknik bör inrättas i Karabuk, sade han.

Provinsordförande Cakir, Rail Transport Technologies Institute sa att staden sågs också.

Karabük, Turkiets järn- och stål krav på värdighet som bodde i flera år i världsproduktionen av stål i Turkiet 8. Çakır uppgav att han har visat sin ekonomiska och tekniska kraft för hela landet och sa: ”Idag har det blivit en nödvändighet att byta till en teknikintensiv industri för att behålla Karabük-ekonomins konkurrenskraft och säkra sin plats på nationella och internationella marknader. Även om dess organiserade makt kommer från TSO, är AK-partiets ledare ögonbindda och har döva öron.

Även om vi som CHP och alla affärsmän i Karabük, KBU, KARDEMİR följer åldern och de nya konkurrensvillkoren för den industriella infrastrukturen, Iron and Steel Institute, Rail Systems Engineering, Technopark, även om stödet för universitetets industrisamarbete vid varje tillfälle Institutet för transportteknologier ses mycket. Det är nödvändigt att komma ihåg att KARDEMİR AŞ. och Karabük University, våra två behöriga institutioner inom järnvägstransportteknik, såväl vetenskapliga som produktbaserade studier har visat hittills. Alla Turkiet vet att en stor del av landets järnvägs teknik som behövs KARDEMİR med lokala och nationella resurser tillhandahålls från As ..

Det är också känt att det är bättre att etablera Institute of Rail Transport Technologies i Karabük istället för Gebze. Jag skulle vilja uppmana alla politiska partiledare, särskilt det styrande partiet, för gemensamt samarbete så att Institutet för järnvägstransporttekniker, som kommer att forma Karabüks framtid, kan upprättas i Karabük. Låt oss kämpa för att föra detta institut, som är i Karabüks intresse, till vår stad. Vi ber det berörda ministeriet ompröva Karabüks beslut och kräver att det omprövar sitt beslut. Institutet för järnvägstransportteknik bör inrättas i Karabük. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.