Bursa Ankara höghastighetstågprojekt Vad hände? ..

bursa biträdande kayisoglu yht projekt vad som hände
bursa biträdande kayisoglu yht projekt vad som hände

CHP Bursa biträdande, parlamentarisk ledamot parlamentsledamot Nurhayat Altaca Kayışoğlu, transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan'a Bursa Ankara höghastighetstågprojekt frågade när han ska avsluta.

Altaca Kayışoğlu påminde om att grunden för Bursa-Ankara höghastighetstågprojekt lades på 23 december 2012. Nästan tre år har gått sedan 2016. Folket i Bursa åker fortfarande till Ankara på väg. Bursa-Ankara är fortfarande fem och en halv timme. ”

CHP Bursa biträdande Nurhayat Altaca Kayışoğlu avgav följande uttalande om frågan:

Iler De gav nyheter till folket i Bursa som om de gav goda nyheter. I 2016 valde de att vilseleda Bursa-allmänheten genom att ge nya datum snarare än varför. 24 juni Före 2018 allmänna val hade de regerande lagstiftarna förkunnat att Bursa-Ankara höghastighetstågprojekt skulle slutföras vid 2020, som om 4 hade glömt en årlig försening. Även den fysiska realiseringsgraden för Balat-Yenişehir-linjen visar dock att det är omöjligt att avsluta projektet på detta datum. Dessutom avbröts anbudet för projektets andra fas, Yenişehir-Bilecik Osmaneli, i september. ”

Altaca Kayışoğlu betonade att det är viktigt att informera allmänheten korrekt om Bursa-Ankara YHT-projektet och sa, uz Vi väntar på att Bursa-Ankara höghastighetsprojekt slutförs, som nu återgår till ormhistorien. Vi förväntar oss att Mehmet Cahit Turan, transport- och infrastrukturminister; Vi förstår att du inte kan följa de datum du ger åtminstone ett realistiskt datum kommer inte att vilseleda medborgarna. För detta ändamål förde vi saken till parlamentet och frågade minister Turhan; När slutar Bursa-Ankara High Speed ​​Train Project? Konu

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.