Broar på Porsukströmmen målar

broarna på grävlingsteen är målade
broarna på grävlingsteen är målade

Broarna på Porsukströmmen, som ger skönheten i Eskişehir, fortsätter underhålls- och reparationsarbetet för Metropolitan Municipality. Underhållet av broarna, en av symbolerna för Eskişehir, startade förra året och fortsätter i år.

Lagen för avdelningen för parker och trädgårdar fortsätter reparationsarbetet på broarna på Porsukströmmen, som har blivit symbolerna för Eskişehir. Mellan Yunus Emre-gatan och Hasan Polatkan-gatan stänger Tabakhane-bron gardinerna där bilderna från Eskişehir vyer tas bort, och skadorna orsakas av intensivt arbete. De team som utför underhållet av de delar som försämras med sandblästringstekniken ger ett modernt utseende på broarna med ommålningen efter reparationen.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar