Aydınlı Industrialists Wanted Electric Turban från minister Turhan

aydinli industriister ville turhandan elektrisk järnvägsminister
aydinli industriister ville turhandan elektrisk järnvägsminister

Aydınlı-industrister, transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan'dan Denizli-Aydin-Izmir dubbellinje, bad om investeringen i elektrisk järnväg.


Aydin Industrikammarordförande Mehmet Yunus Sahin, industriföretagarna Erol Gunaydin, Serhat Saran och Nevreddin Senyayla AK-parlamentsledamöter och Bekir Force Erim och Yavuz'la Text Yavuz'la besökte Mehmet Cahit Turan'ı Minister.

Presidenten för Aydın Chamber of Industry gav information om besöket. "Han sa.

Dessutom samma delegation, TCDD Railway Transport Co Styrelseordförande och generaldirektör Kamuran Yazıcı besökte också State Railways Transportation Company för godstrafik och containertrafik. Inahin uppgav att exportörerna skulle ha svårt på grund av ökningen i logistikkostnaderna för 20 och att deras konkurrenskraft med världsmarknaderna skulle minska. sade han.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar