Arbeta för att koppla av trafiken i Eskişehir

arbeta för att lindra trafiken i Eskisehir
arbeta för att lindra trafiken i Eskisehir

Eskişehir Metropolitan Municipality Cumhuriyet Boulevard för att minska intensiteten av trafik som upplevs under högtider i enlighet med regleringsplanen i grannskapet Hicri Sezen Boulevard bedriver intensivt arbete för att öppna biltrafiken. I detta sammanhang avslutade teamet för direktoratet för underhåll och reparation av vägbyggnader vid korsningen byggnadsarbete mellan Vatan Street-Cumhuriyet Boulevard-Hijri Sezen Boulevard.


Trafikdensiteten i Cumhuriyet Boulevard slutar efter expropriationsprocessen som utförts av Metropolitan Municipality. Korsningen mellan korsningen och avslutningen av korsningen mellan Atatürk High School syftar till att minska korsningens täthet. Dessutom uppgav Metropolitan Municipality, som förbereder sig för att öppna det exproprierade området strax ovanför den nya korsningen, att Hijri Sezen Boulevard var planerad som dubbel avgång och dubbel ankomst med bredden på 25 meter.

Myndigheterna, Hicri Sezen Boulevard med öppningen av fordonstrafiken från Vatan Street-fordon som kommer från korsningen framför Ataturk High School kommer lätt att röra sig i riktning mot Cumhuriyet Boulevard, sade också Maide Bolel Nursing Home Street och Sarper Street kommer att eliminera intensiteten i returen.

Efter avslutandet av infrastrukturarbeten Hijri Sezen Boulevard och den nybyggda korsningen av Park Gardens Department av landskapsarbetet, kommer Transportdepartementet att göras av Department of Transportation och regionen öppnas för fordonstrafik.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar