Säkerhetsproblem i Ankaray och tunnelbanestationer i Başkent

ankaray och tunnelbanestationer i kapitalsäkerhetsproblemet
ankaray och tunnelbanestationer i kapitalsäkerhetsproblemet

Ett skriftligt uttalande gjordes av Ankara Metropolitan Municipality angående säkerhetsåtgärder som gjorts med röntgen- och metalldetektor i Ankaray- och tunnelbanestationer.

Här är förklaringen: Efter fredsvårens verksamhet och utvecklingen i regionen där vårt land är beläget, i enlighet med efterfrågan från guvernören i Ankara och säkerhetsenheterna, har vår huvudstadskommune ökat säkerhetsåtgärderna med röntgen- och metalldörrdetektorer i ANKARAY och tunnelbanestationer.

Medan röntgen- och metalldörrdetektorerna är i drift i ANKARAY och tunnelbanestationer, fortsätter vår officiella korrespondens med guvernören i Ankara att minska intensiteten som upplevs vid stationens ingångar, genomföra åtgärderna på ett hälsosamt sätt, för att eliminera de problem som våra medborgare upplever och tillhandahålla säkerhet av våra säkerhetsstyrkor.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar