AFRAY genomförd undersökning, anbudsprojekt

afrayda etut över projektanbudet
afrayda etut över projektanbudet

Borgmästare Mehmet Zeybek'in AFRAY-projektet, som är ett av löftena om valinitiativ och studier gav positiva resultat. Borgmästaren Zeybek berättade för ODAK, kon AFRAY: s anbud kommer att hållas i oktober. Jag är glad över att dela detta evangelium med mina medborgare. ”

Ett av de största problemen med Afyonkarahisar centrum är att förhindra kollektivtrafik och trafikstockningar.

afrayda etut över projektanbudet
afrayda etut över projektanbudet

180 VIL FÄRDIGA DAGEN

AFRAY-projektet, som kommer att hållas tillsammans med TCDD, har organiserats av generaldirektoratet för Afyonkarahisar 7. 680 tusen TL skickades till Regiondirektoratet för studieprojektet. Man fick veta att studien av AFRAY-projektet avslutades med dessa pengar. Borgmästare Mehmet Zeybek delade informationen om att AFRAYs anbud kommer att hållas i oktober med 22. 22 Borrföretag vinner anbudet för projektet som kommer att hållas av TCDD7 Regional Directorate i oktober. kommer att bestämma AFRAYs byggnadsersättning i 180 med kostnaden för rutten, särskilt markundersökningen. AFRAY: s anbud TCDD 2020 i 7. Det kommer att göras av vårt regionala direktorat. ” (FOKUS/ Ahmet Sarlık)

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.