Vi stöder Samsun Sarp Railway Project

Vi stöder samsun branta projekt till slutet
Vi stöder samsun branta projekt till slutet

Ahmet Ekmekçi, ordförande för Terme Chamber of Commerce and Industry, uttalade att Samsun Sarp Railway Project är mycket viktigt och sa, adına Vi stöder detta projekt till slutet av utvecklingen av regionen son

När han konstaterade att det är av stor betydelse för den ekonomiska utvecklingen av Svarta havet, sa Terme of Commerce and Industry President Ahmet Ekmekçi: "Vi stöder projektet till slutet som kommer att ge mervärde till vår region i många områden från turism till kollektivtrafik".

TRANSPORTFRÅGOR

Ekmekçi betonade att projektet kommer att leda regionens ekonomiska värde till högre nivåer, ”Kollektivtrafik är ett av de viktigaste investeringstegen särskilt för utvecklade länder. Tack vare detta projekt kommer vi också att lansera en infrastrukturflyttning som inkluderar alla städer i regionen från Samsun till Sarp gränsövergång. På detta sätt kommer vi att ha uppnått en stor transportinvestering som kommer att pågå i århundraden ”.

STOR VÄRDE TILL REGIONEN

Om linjen är integrerad med järnvägslinjen Baku-Tbilisi-Kars, kommer Samsun att få stort värde när det gäller turism och logistik. När det gäller projektet uppgavs det att arbetena mellan Samsun och Fatsa kommer att starta i första hand. Detta är en förbättring som ökar vår spänning ännu mer ”.

Migration omvänd

Ekmekçi betonade att på grund av de ekonomiska svårigheterna som Svarta havet har upplevt under många år ger det kontinuerlig migration och sade, sayesinde Med detta projekt kommer denna migrationsvåg att minskas kraftigt. Med detta projekt där vår region kommer att få värde, kommer vi dessutom att kunna vända migrationen. ” (Samsun Tidning)

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar