Ändra transformationsarbeten Påbörjades vid Altınkayı Boulevard

Studier av utbyte av Altinkayisi Boulevard-utbyte inleddes
Studier av utbyte av Altinkayisi Boulevard-utbyte inleddes

Malatya Metropolitan Municipality arbetar med förändrings-, omvandlings- och förnyelsearbeten på Golden Apricot Boulevard, som är den största boulevarden i Malatya, som ansluter Tecde till Maşti-korsningen.

3.3 kilometer lång, 50 meter bredd av Golden Apricot Boulevard före 1.1 kilometer-sektionen in i det bebodliga utrymmet i Metropolitan Municipality, den återstående 2.2 kilometer-sektionen började asfalteringsarbeten.

Metropolitan Mayor Selahattin Gürkan, Golden Apricot Boulevard och gjorde observationer, uttalade sig om arbetet som skulle utföras. Vice generalsekreterare Latif Okyay och några avdelningschefer och filialchefer följde turnén.

Mehmet Mert, chef för avdelningen för vägbyggande och infrastrukturkoordinering, uppgav att de började arbeta på Golden Apricot Boulevard, som är en av de mest använda vägarna i Malatya när det gäller fordonscirkulationen sedan dagen det öppnades. Vi gör nu en PMT-serie före asfalt. 2.2 kommer att öppna vägen för trafik under dagen. "

Gürkan: Vår boulevard kommer att få ett ännu vackrare utseende efter landskap

Borgmästare Selahattin Gürkan förklarade att de har börjat arbeta med att göra Golden Apricot Boulevard som passar Malatya och sa, ık Vi planerade våra Boulevard-vägar som 3-avgång och 3-ankomst. Så snart 15 dagar kommer vi att slutföra asfaltarbetena här. Vi är känsliga för början av arbetet och tiden för att slutföra. Eftersom vi inte vill att våra medborgare ska påverkas negativt i dessa studier är vi känsliga för denna fråga. Trottoar, belysning, landskapsarkitektur, median-medianarbete kommer snart att påbörjas. Vi arbetar med att plantera träd som inte behöver mycket vatten i vår mittmedian. Vår boulevard kommer att få ett vackrare utseende med landskapsarkitektur. ”

När alla vägarbeten i denna region är färdiga kommer våra medborgare att vara mycket bekväma

Med betoning på att Golden Apricot Boulevard kommer att vara ansluten till Saray Bosna Street och ansluten till Fahri Kayahan Boulevard, sade borgmästare Gürkan, “Our Boulevard går samman med Mıhlıdut Street. För att göra trafiken mer sund, gjorde vi en vacker korsning vid den punkt där Altınkayı-Güngör-Mıhlıdut gatorna möts. Den största axeln i denna region är Golden Apricot, när vi ansluter till Saray Bosna Street som vi öppnade västerut kommer vi att få ett nytt sätt i öst-västlig riktning. Detta underlättar stadstrafiken med ringvägens västra sida. Vår boulevard är också en av huvudanslutningarna till South Belt Road. När alla vägarbeten i denna region är färdiga kommer våra medborgare att vara mycket bekväma.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.