Yedikuyular Ski Centre förbereder sig för säsongen

Skidorten förbereder sig för säsongen
Skidorten förbereder sig för säsongen

Borgmästare Güngör meddelade att förberedelserna för säsongen fortsätter på Yedikuyular Ski Center och tilllade: yerine Vi bygger nya försäljningshus som kommer att ge våra gäster en mer anständig service istället för de oregelbundna ät- och drickstrukturerna i regionen. De nya anläggningarna kommer också att marknadsföra och sälja lokala produkter från vår stad. Lycka till. ”


Kahramanmaraş Metropolitan borgmästare Hayrettin Güngör, TRT Çukurova Radio Yedikuyular Ski Center uttalade sig om direktsändningen. Güngör, som konstaterade att anläggningen är av stor betydelse för regionen, sa: ”Vår anläggning ligger ungefär 15 kilometer från stadens centrum. Våra landsmän och gäster som kommer från staden når vår skidort på ett avstånd av 10 från centrum. Förra året var vi värd för tusentals 800 gäster på vår anläggning. Vi strävar efter att öka denna siffra ytterligare. ”

Intensivt intresse

Borgmästare Güngör sade: ”Yedikuyular Ski Center har utformats på ett område på 1,5 miljoner kvadratmeter. Ytterligare banor och anläggningar ingår också i projektet. Vi arbetar med det här. Våra gäster från närliggande städer som Gaziantep, Adiyaman, Sanliurfa, Hatay, Adana, Osmaniye och Mersin visar stort intresse för vårt skidcenter. Vi har börjat en viktig förberedelse för den nya säsongen för att möta detta intresse. ”

Inbjudan till skidorten

Mayr Hayrettin Güngör, borgmästaren i Metropolitan Municipality, uppgav att området där ät- och dricksanläggningarna som orsakar bildföroreningar kommer att bli vackrare, sa: Vi bygger nya strukturer där gästerna i regionen möter deras behov i en anständig miljö och de lokala produkterna i vår stad kommer att säljas. Våra team arbetar snabbt. Jag hoppas att vårt arbete kommer att fungera under den nya säsongen. Jag skulle vilja bjuda in våra landsmän och grannstäder till vårt Yedikuyular Ski Center under den nya säsongen.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser