Signaturkampanj för avbokning av Sapanca kabelbilsprojekt påbörjades

Signaturkampanjen för sapanca linbilsprojekt har påbörjats
Signaturkampanjen för sapanca linbilsprojekt har påbörjats

De som motsatte sig platsen i distriktet Hasanpaşa i Kırkpınar, Sapanca inledde en framställningskampanj över internet.


Teleferic-projektet, som har varit upptaget med vår provinsiella agenda på senare tid, behåller fortfarande sin värme på dagordningen. Medborgare som vidtar åtgärder på den planerade webbplatsen för ”kabelbilsprojekt” change.org De bjöd in dem som skulle vilja motsätta sig lokaliseringen av kabelbilsprojektet på deras webbplats. Följande uttalanden gjordes i uttalandet från webbplatsen:

”Sapanca kommun vill hugga träd i katastrofsamlingsområdet och bygga en linbana !!! Vi är emot linbanan istället för !!!

Sapanca kommun är fast besluten att genomföra ropeway-projektet som planeras att drivas mellan Kırkpınar grannskap och İncebel rekreationsområde i Mahmudiye grannskap. Bortsett från otillräckliga infrastrukturarbeten, planeras detta område att byggas på katastrofsamlingsområdet!

Området där linbanan ska byggas är ett enormt grönt fält med en lekplats och idrottsområde mitt i grannskapet. Det finns många träd och växter som planteras i området. Tillsammans med projektet planeras det att skära dessa träd. Dessutom är detta område de förfäderländer som de stora oldfäderna personligen överlämnade till regionens invånare med villkoret att stanna grönt.

Sapanca (Kırkpınar) är det enda distriktet i denna region utan dubbelväg. På grund av det stora antalet fordon finns det redan ett allvarligt trafikproblem. Det finns ingen möjlighet att utöka vägen. Tusentals besökare kommer inte att bära regionens börda och detta projekt kommer att orsaka allvarliga problem, olyckor. För att inte nämna brusföroreningarna efter kabelbilinstallationen och miljöföroreningar som skapats av besökarna.

30-enheter planeras byggas i slutet av linbanan. Och tyvärr är denna region en blind skog ... De hävdar att 3000-trädet kommer att klippas i 60 tunnlandsprojektet, men 10-trädet är redan markerat endast inom målområdet. Så det är en uppenbar bluff!

Stoppar kommer att byggas på alla nivåer i hissen och trädmassakern kommer att fortsätta!

Enligt förordningen är avståndet mellan linbåshytten och vegetationen minst 7 m, vilket innebär att skärprocessen inte bara görs med stopp utan berget kommer att trimmas.

Med effekten av alla dessa trädskärningsoperationer och regn i hög höjd skapar det en konstgjord ström och gör att Kırkpınar sjunker. Den rättfärdiga regionens liv och egendom är också i fara!

Det är önskat att gå in i 10-meter under marken och bygga en parkeringsplats, men den missade punkten är vattenbassängen i SAPANCA LAKE. Otroliga tekniska misstag görs!

Ditt stöd för att skydda våra sällsynta gröna områden och förebygga allvarliga katastrofer är mycket viktigt för oss. Vi tror att det är viktigare att lämna grönområden för våra barn än en halvtimmes kul!

Tack på förhand för ditt stöd! "

Stödja signaturkampanjen KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar