Europas första hybridanläggning räknar dagar

Europas första hybridväxt räknar dagar
Europas första hybridväxt räknar dagar

Industri och teknik minister Mustafa Varank, aluminiummotorblock för första gången i Turkiet, kommer Oyak Renault produceras i High Pressure Injection Aluminum Plant, "Fabriken kommer att vara Renaults enda hybridmotorfabrik i USA och europeiska länder. Motorerna som produceras här kommer att exporteras till Kina, Spanien och Storbritannien.

Oyak Renault Högtryck Aluminium Injection Factory Test Production Ceremony ägde rum i Bursa med deltagande av minister Varank. Varank besökte produktionscentret och fick information om de motorer som Renault producerade här. Renault från ratten i den första bilen som produceras i Turkiet förra Varank, studerade sedan elektriska autonoma fordon som tillverkas av företaget.

I sitt tal påminde Varank om att de lägger grunden för den anläggning som stöds av det projektbaserade investeringsincentivsystemet för ett år sedan.

Inklusive miljöbestämmelser och vägar, 10 tusen 500 kvadratmeter anläggningar, inklusive upprättandet av den senaste tekniköverföringarna Varank, sade 100'un kvalificerade ingenjörer och operatörer anställde i investeringen, sade han.

RÅT MATERIAL FÖRFÖRES FRÅN HEMFÖRETILLVERKARE

Varank, förtroende att investera i Turkiet och sade att ekonomin konkreta indikatorer, säger:

"Turkiets ekonomi, inför alla möjliga sätt för att fortsätta att stärka mot de tuffaste tester. Idag kommer vi att utföra den första testproduktionen av denna fabrik, som avslutades på rekordtid. Med denna investering kommer aluminiummotorblock att produceras för första gången i vårt land. Återigen kommer denna anläggning att vara Renaults enda produktionsanläggning för hybridmotorer i Turkiet och Europa. Motorerna som produceras här kommer att exporteras till Kina, Spanien och Storbritannien. Under produktionsfasen kommer högteknologi att användas på bara några få platser runt om i världen. Råvaran, nämligen aluminium, kommer att levereras från våra inhemska tillverkare. Således kommer våra inhemska resurser att utnyttjas på det mest effektiva sättet som möjligt. Denna anläggnings bidrag till att minska underskottet på bytesbalansen, kvalificerad sysselsättning och exportstorlek är verkligen prisvärt. Sammanfattningsvis kommer en extremt viktig investering när det gäller produktion med högt mervärde liv i Bursa. Vårt mål är att öka dessa och liknande investeringar exponentiellt. ”

Varank av Renaults produktionen av hybridfordon i Turkiet och sa att de ville att exporteras härifrån.

Ledande turkiska INTE MERVÄRDE produktionsmålet i

Med betonande att det finns ett behov av en strukturell omvandling ledd av mervärde i produktionen, konstaterade Varank att den turkiska industrin har kapacitet att förverkliga denna omvandling och att ministeriet är med entreprenören och industrin med alla medel.

Varank uttalade att det teknikorienterade industriella handlingsprogrammet, som krävdes genom att uppmärksamma det faktum att den verkliga sektorn har utformat policyer som ytterligare kommer att öka investeringsaptiten, kommer att stödja de prioriterade produkterna i fokussektorerna inom programmet.

Påminde om att de började med maskinsektorn som en pilotapplikation, sa Varank att industriministeriet kommer att besöka Renaults fabrik i Bursa i slutet av september och informera dem om lokaliseringen av produkterna i anläggningen och programmet är öppet för alla investerare oavsett inhemsk och utländsk diskriminering.

Varank, mervärde produktion i Turkiet betonade att de syftar till att bli en av de ledande länderna, "våra investerare, visar vi alla vårt bästa för att stödja våra producenter." Han sa.

2020 VÄLJER SERIEPRODUKTION

Genom Oyak Renault General Manager Antoine Aoun påpekade att incitament ges för första gången aluminium motorblock som tillverkas vid anläggningar i Turkiet. Observera att produktionsanläggningen kommer att bidra till export, sysselsättning och produktion av mervärde, sade Aoun, ”Vi slutförde vårt produktionscenter på mycket kort tid som utlovat. Vi har kommit till det sista steget för att starta massproduktion på 2020. ”

Efter talarna startade Varank och hans följeslagare testproduktionen vid High Pressure Aluminium Injection Factory genom att trycka på knappen.Sanayi.gov.t är)

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar