I Eskişehir läste eleverna böcker om spårvagnen och gav presenter till medborgarna

Eskisehir-studenter läste boken på spårvagnen gav medborgarna en gåva
Eskisehir-studenter läste boken på spårvagnen gav medborgarna en gåva

Inom ramen för projektet för socialt ansvar som organiserades gemensamt av Eskişehir Metropolitan Municipality och Özel Çağdaş-skolorna, läste 42-elever böcker om spårvagnen med slogan "Reading is a modern action". Studenter som vill förverkliga ett sådant projekt för att ge människor en vana att läsa böcker i kollektivtrafiken presenterade böckerna som de läste för passagerarna som reser i spårvagnen med anteckningarna de satt i dem.

Metropolitan Municipality, som nyligen har undertecknat olika projekt för socialt ansvar med Furya Association på spårvagnar, har implementerat ett annat projekt med Private Contemporary Schools. N Reading är en samtida handling ”med mottoet 42 student läser böcker, anteckningarna skrivna i böckerna de läste för medborgarna i bilen. Studenter, som uppgav att läsa böcker belyser människans horisont, uppgav att de ville ge folk vanan att läsa böcker i kollektivtrafiken med detta projekt.

İsmail Samur, chef för Private Contemporary Schools Science och Anatolian High School, uppgav att han är stolt över sina elever för att förverkliga ett sådant projekt. Emellertid är frekvensen av läseböcker i vårt land mycket låg. Människor kan utnyttja den tiden med en bok de kommer att ha med sig, särskilt när de reser från en plats till en annan i kollektivtrafiken. Vi ville också genomföra ett sådant projekt med socialt ansvar med stöd från våra studenter och idéerna från våra studenter. Våra elever som läste böcker på spårvagnen gav sedan böckerna till andra resande medborgare. Efter att ha läst boken bad de dem ge den till någon annan i present. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.